Sista dagen med Telenor

I morgon, 1a december, flyttas mitt nummer från Telenor till Telia. Så detta är sista kvällen jag har Telenor, vilket jag har haft i lite över två år nu. Men med tanke på allt som har strulat med bredbandet är jag faktiskt bara lättad över att slippa dem, har varit ett helvete från att jag köpte bredbandet.

Fick också ett mail idag att min telefon ska levereras i morgon. Så detta är även sista kvällen då jag inte har en smartphone. Känns också helt underbart. Saker börja ordna upp sig, och jag gillar det!

Hämtade även paket från HM idag, ett armband och en kjol har beställt. Enda dåliga med kjolen är att det är längre än vad jag trodde den skulle vara, vilket jag inte gillar, så ska se om det går att lägga upp den, för jag gillar verkligen modell och mönster på den! Får se om jag lägger upp bilder på det i morgon, orkar helt ärligt inte göra det nu.

För övrigt har dagen varit bra, jobbade lunchen, och träffade Daniel efter det. Vi hade myskväll i mammas lägenhet, och avslutade kvällen med en glass på McDonald's. Nu sitter jag och kan inte bestämma mig för om jag ska läsa eller spela sims. Får bestämma mig när jag tvättar bort sminket. Kanske kan göra lite av varje i och för sig.

Gonatt alla, och tack Telenor för den här tiden, nu förbereder jag mig för ett liv med Telia och en smartphone!

Uppdatering

Godkväll!

Var sjukt otaggad på att gå till jobbet idag, men det kändes bättre när jag väl var där. När jag kom hem var jag dock helt slut. Alvedonen hade gått ur kroppen, nästappan stegrades och tröttheten slog mig i huvudet. Så har suttit still hela kvällen. Bokstavligt talat. Men funderar på att lägga mig och sova, och kanske bli lite bättre till i morgon. Hade varit fint. Är samtidigt rädd för att om jag lägger mig nu kommer jag vakna klockan sex i morgon bitti klarvaken. Nej, det får bli några kapitel i boken, och sen försöka sova, det här håller inte.

Dragit på mig förkylning - check

Goddag!

Efter att ha sovit hos Daniel inatt och sen kört honom till jobbet, sitter jag nu hemma och försöker samla energi till att jobba ikväll. Får snyta mig stup i kvarten, och känner mig trött och tung i ögonen. Men det är det enda som jag känner av av förkylningen, och jag hoppas förtvivlat mycket på att det bara är tllfälligt. Jag har varken tid, lust eller ork att bli sjuk.

Börjar i alla fall jobba klockan fyra idag och slutar åtta. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess, men blir kanske någon film, och sen måste jag göra middag också. Det tycker jag är jobbigt med att vara sjuk, att man tappar aptiten. Skulle jag inte jobba hade det varit skitsamma, men känner att jag måste ha något i magen om jag ska orka jobba ikväll.

Ursäkta mitt klagande, men jag tycker jag får klaga när jag är sjuk eller när saker och ting inte går som det ska. Jag syftar på att mina kloagoinlägg om mitt mobila bredband och lite sånt. Men hade det fungerat hade jag inte klagat :)

Ha en bra dag!

Måndag 28 november

God kväll!

Var på Telenor innan idag för att säga upp mitt abonnemang, som de sa i kundtjänst att jag kunde göra när jag vill för de har registrerat det. Men i affären sa de att det inte alls var registrerat något sånt. Jag blev om möjligt ännu mer benägen att strypa närmsta person, men avstod och kom fram till en något sånär lösning. Får se hur allt löser sig, killen skulle maila massa och fixa åt mig och ringa när han visste läget. Det bästa jag fick ut av besöket var att kommande faktura stryks, så jag behöver inte betala mer i alla fall. Död åt Telenor!

Efter det gick jag och Daniel och handlade på Maxi. Vi köpte hem tacos som vi lagade till hans familj, och det blev jättegott kan jag lova. En stund senare fikade vi lussekatter och julmust/kaffe, och åkte sem hem till mig för att hämta övernattningssaker.

Därifrån körde vi till Konsum i Rödeby och handlade godis, och åkte till Kattis för filmkväll. Det var jättemysigt, massa godis, ännu mer julmust, härliga vänner och mycket skratt.

Nu är vi hemma hos Daniel igen. Han ligger nu och spelar Skyrim, och jag tror jag ska spela lite Sims 3, innan The big bang theory börjar.

Det har varit en toppendag, även att jag åkt på en förkylning igen. Känner mig ganska risig, med täppt näsa, hes hals och ett stundtals bultande huvud. Men med lite nässpray och näsdukar känner jag mig ändå som en människa.

Godnatt!

Nytt mobilt bredband - igen!

Hej!

Igår köpte jag ett nytt bredband från 3, eftersom det från Telenor inte har fungerat över huvud taget. Har därför ungefär 10 Mbit nu, gratis i ett år framöver, sen 199:- i månaden i 12 månader. Sen kan jag förlänga om jag vill. Jag betalar för upp till 32 Mbit, vilket är både billigare OCH bättre än Telenor, som jag fick 1 Mbit från för 239 kronor i månaden.. Så nu är jag riktigt lättad över att någonting jag köper faktiskt fungerar.

Ska hem till Daniel nu, för att sedan åka och handla middag. Vi ska laga mat till oss och hans familj ikväll, riktigt mysigt. När vi är och handlar ska vi lämna tillbaka alla saker till Telenor, och se om man kan få ersättning. Jag tycker inte det är okej att betala fullt pris till något man får ut 1/16 av. Men får se vad de säger. Jag är glad bara jag blir av med skiten, det har varit en så irriterande faktor i mitt liv sen augusti månad, så jag vill bara slippa det nu. Så flyttas mitt nummer till Telia snart med, och då behöver jag inte ha med dem att göra. Jag tyckte Telenor var så bra förut, och efter allt detta så typ hatar jag dem.. Men men, kan de inte göra sina kunder nöjda så får de räkna med lite ilska besök och att kunderna väljer andra operatörer.

Ha en fortsatt fin dag, och njut av att stormen har lugnat ner sig!

Toppendag igår!

Firade Elin på förmiddagen, en efterlängtad reunion kan jag säga, vi måste ses snart igen!

Släktmiddagen var mycket trevlig, som alltid. Det var kul att träffa alla igen, vi ses ju inte så ofta. Och det var kul att se att Alma blivit så stor, mitt kusinbarn, så söt och så snäll!

Därefter förfest hos Emil, och sen vidare in till Sandras 18årsfest, och det var riktigt kul där. Förutom ett par killar som tvunget skulle följa efter mig som jävla plåster. Men bortsett från dem hade jag riktigt kul hela kvällen! :D

En bild på mig och Kattis, hemma hos Emil innan vi åkte till stan!


I morgon blir en toppendag!

God kväll gott folk!

Kvällen har spenderats hos Emil, vi har sjungit, lyssnat och spelat musik, pratat gamla minnen, gjort en skoluppgift, och massa annat sånt trevligt som gjorde att kvällen tog slut jättefort. Måste göras om snart igen, tack för en trevlig kväll!

I morgon blir det full rulle precis hela dagen. Klockan 11 ska jag till Elin och fira hennes födelsedag, klockan halv 2 ska jag hämta Daniel på jobbet och åka vidare till min faster för släktmiddag klockan två, sen hem och fixa mig till Sandras 18årsfest som börjar klockan 9, sen är det party hela natten! En sjukt rolig dag jag har framför mig, men oj vad trött jag kommer vara på söndag!

Ska nog gå och lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag ska sova, är så skönt att avsluta dagen med lite läsning. Somnar dessutom lättare när jag koncentrerat mig på text en stund. Godnatt!

Glad tjej!

Hejsan!

Nu är jag glad! Jag får mitt nummer flyttat, fick ett bekräftelsesms från Telia nyss att det flyttas den 1a december. Ringde även kundtjänst för att höra om vilken storlek det är på simkorten. iPhone har ju microsim, men Daniel fick ett normalstort, så ville fråga hur det fungerar. Jag får ett stort, men kan skicka efter ett nytt som jag får inom fem dagar. Jättesmidigt, eftersom nummret flyttas innan jag får telefonen. Så har jag telefonen och kortet samtidigt. Jag är glad!

Igår jobbade jag, sen åkte jag och Daniel hem till mamma och åt middag, och sen kom Emil och Eva hit och vi hade fikamys hela kvällen. Efter det körde jag hem Daniel, för att köra vidare hem till Patrik för spelkväll med Sälenfolket, utom Emil. Ett sånt härligt gäng vi är som ska åka iväg, jag längtar verkligen sjukt mycket till vi åker!

Sov hos pappa inatt, och åkte sen hem till mammas lägenhet och har ätit middag, och ska nog hoppa in i duschen nu lite snabbt, ska nämligen till Emil nu snart. Ska bli kul att se var han bor, och att träffas så klart.

Vi hörs senare, ha en fin kväll!

Tips på bredband, tack?

Har fått besked från Telenor nu om bredbandet. Jag betalar för 16 Mbit, men får mellan en och två. Anledningen var tydligen att det bara fanns en 10 Mbitmast i närheten, och då var den hastigheten jag får normal. Vilket i sig är skitdåligt. Men när det inte finns någon 16 Mbitmast i närheten finns det ingenting att göra. Så jag ska säga upp det abonnemanget, tänker ju inte betala fullpris för något jag får 1/16 av.

I mammas lägenhet har vi com hem, så funderar på om man ska ha bredbandet i väggen istället, och antingen ha en sladd eller rauter. Eller om det finns något annat företag som faktiskt har täckning på deras mobila bredband och kan ge hastigheten man betalar för. Men jag är så dålig på såna saker, kan ingenting.. Hjälp?

Nya träningsskor - igen

Hej!

Jag var och bytte mina träningsskor igår, fick pengarna tillbaka och köpte de nya idag för jag var osäker på hur mycket jag hade på kontot igår. Jag ska prova att gå i de här med ett par gånger, och se om jag behåller dem. Men jag tror det, det är skönt att de inte går så högt upp på vristerna och att de är så stadiga. Vilket behövs när man tränar aerobic, dans och gympa. Så här ser de ut!

Intersport 1300:- 1040:-

 

Visst är de fina? Jag är jättenöjd, ska bara se så de sitter bra med som sagt.


Dagens schema so far

Hej!

Efter att ha spelat sims 3 flera timmar, och ätit en god middag med mamma, är jag fortfarande på dåligt humör. Massa saker som krånglar, inte fungerar, och att jag inte vet om jag får numret flyttat.

Men jag tänkte ordna upp en av sakerna nu i eftermiddag. Det är nämligen så att de nya träningsskorna jag köpte ska bytas. Har gått runt i dem här hemma för att kunna känna efter om de sitter bra på mig. De är av modellen "hög vid vristerna för extra stöd", vilket jag tänkte kunde vara bra när jag köpte dem. Men nu efter ett par gångers användning har jag insett att det bara var irriterande. Så jag ska till Intersport och byta dem mot ett par lägre. De lär ju kosta lite mer, de jag har nu var nämligen prissänkta, men det är värt de slantarna om jag kan börja träna som jag vill. Har fått skjuta upp den nu i och med skorna, så vill jag inte ta ut de gamla skorna, och när jag har haft tid att träna har det inte varit pass på friskis. Typ sent på kvällen. Så det har stått still. IGEN.. Men nu ska jag fixa ett par skor jag är nöjd med, och inte stressköper ett par billiga för att jag har bråttom.

Funderar även på att sola ikväll. Hade varit skönt att få lite färg + få bort lite röda märken i ansiktet. Har av någon anledning haft finninvation i ansiktet senaste tiden, vilket jag inte brukar ha, och nu är finnarna borta men massa röda märken är kvar.. Känner att jag blev väldigt privat här, men så är det i alla fall.

Ha en fin dag!

Update

Det är visst inte min dag idag. Daniel skulle tydligen göra körkortsteori hela kvällen så han hade inte tid att träffas. Ingenting går riktigt som jag vill. Då är ju frågan vad jag ska göra ikväll i stället. Ska i alla fall åka och tanka bilen, och posta den där saken till Telia. Så kanske de kan flytta numret, vem vet vem vet..

Jävla dag.

Tillbaka på ruta ett..

Min glädje har precis försvunnit. Daniel har ju bytt till Telia precis som jag, och det pappret jag skrev på trodde jag var Telias ja till att flytta mitt nummer. Men tydligen hade Daniel fått samma papper, och det är godkännandet till att Telia får fråga Telenor att flytta över mitt nummer. Så nu går jag med ovisshet igen, tillbaka på ruta ett. Åh. Får hoppas jag inte får ett nej som Daniel fick, jag vill verkligen ha kvar mitt nummer..

Har precis pratat med Daniel nu, så jag ska bort till honom och kolla på film. Han ville att jag skulle vara med och spela skyrim, men jag tror jag hoppar det. Film är bättre i så fall.

Ha en bra kväll!


Jag får mitt nummer flyttat! :D

Var hemma hos pappa nu och fick det glädjande beskedet att Telia flyttar mitt nummer till sig från Telenor! Jag är en överlycklig tjej just nu!

Just nu är jag hemma hos mamma igen. Pappa var inte hemma, och hann inte komma hem innan jag åkte, lite tråkigt för vi ses så sällan nu för tiden. Har så mycket att göra hela tiden att jag inte riktigt har tid att åka upp.. Men denna veckan jobbar jag bara onsdag och torsdag, tror jag i alla fall, så då är det lite mer tid att åka upp där i alla fall!

Funderar på att sätta igång en film. Det är så tråkigt väder ute nu, och jag är sömnig, trots en natt med nästan 11 timmars sömn. Ja, film får det bli. En geishas memoarer närmare bestämt. Läste den boken för.. 6-7 år sen någonting, och kan säga att det är en av de bästa böcker jag läst. Filmen är som vanligt mycket sämre än boken, men filmen är bra nu när det har gått så lång tid sen jag läste boken.

För filmmys i soffan; höger vänster om - marsch!

21 november

God morgon! God förmiddag!

Jobbade precis hela dagen igår, och det var kaos. Trots att det var söndag. Jag som trodde det skulle vara åtminstone hyfsat lungt. Därefter åkte jag hem till Daniel, vi myste framför tvn hela kvällen. Och jag fick en present för att det var vår dag. Känner mig mig lite elak som inte hade något till honom. Men jag anser att man inte behöver köpa något varje månad, utan att det räcker med hel och halvår. Men det var jättegulligt av honom att köpa något, och det var något jag behövde - skärmskydd till min iPhone 4s! Hur bra present som helst!

I lördags var jag och Kattis i stan och köpte en skidjacka till mig, så tänkte visa vad jag köpte. Väldigt prisvärd, då den var vattentät men andades, alla sömmar är tejpade och det är dun i den så man håller värmen. En annan sak jag uppskattar med den är att den är lite figursydd, så man kan känna sig lite kvinnlig trots att man har tjocka kläder på sig!


Skidjacka Intersport, 1600:-, 1400:-

 

Och här är skärmskyddet jag fick av Daniel!


Nu ska jag gå och fräscha upp mig lite, och sen åka hem till pappa en runda. De har skickat brev från Telia, där det står om jag kan flytta mitt nummer eller inte. Jag hoppas verkligen att jag kan det, för jag trivs med mitt nummer, har haft det 9 år nu, så vill inte behöva lära mig ett nytt.. Håll tummarna på att jag får min vilja igenom.


Söndag

Hej!

Jag vill börja med att tacka alla för en trevlig fest igår, trots vissa mindre roliga delar av festen, men över lag hade jag trevligt!

Nu har jag precis gjort mig klar att åka till jobbet, har långt pass idag, och är väl inte jättepepp på det. Men som jag sagt förut, jag ska vara glad att jag har ett jobb, och att jag får jobba många timmar, för det är inte alla som har ett jobb ens.

Jag slutar jobbet klockan 8 ikväll, och ska eventuellt träffa Daniel då. Beror på en del omständigheter, så vi får se hur det blir. Vi har inte träffats sen i tordags, så det börjar bli dags för det nu känner jag. För övrigt är det vår 41månadersdag idag. Galet vad tiden går fort, och galet vad länge vi har varit tillsammans!

Nej nu måste jag åka och jobba, ha en fin dag och ta hand om varandra!

Fest!

Nu ska jag till Christofer på utflyttningsfest, tror jag i alla fall att det är. Ha en bra kväll, det ska jag ha!


Lördag

God morgon!

Nu ska jag dra mig bort till jobbet. Är familjehelg, så det kommer nog vara kaos. Efter jobbet ska jag försöka hinna in till stan och köpa skidjacka med Kattis, har nån rabatt från Inter sport, så tänkte hinna utnyttja den, den går nämligen ut idag. Efter det vet jag inte om jag ska/hinner träffa Daniel nånting, ikväll är det nämligen fest, och jag vet inte riktigt hur det är med tid och skjuts. Får se vad dagen bjuder på helt enkelt!

Ha en fin dag!

Träffade Emil på stan idag!

Träffade Emil på stan idag, vi åt lunch och avslutade med en kopp kaffe och kaka på Åhléns. Jättemysigt och efterlängtat. Vi hade så mycket att prata om efter att inte ha träffats på evigheter att tiden bara flög iväg. Upptäckte tillslut att jag helst skulle ha gått för ett par minuter sen för att hinna till jobbet, men jag hann till jobbet med bara tre minuters försening. Blev en liten snabbare färd på infartsleden än vad det brukar, men som sagt så hann jag. Nästan.

Hur som helst vill jag tacka Emil för den fina stunden vi fick, och säga klart och tydligt: det får inte gå så länge tills vi ses nästa gång!!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med mina mysiga tjocka strumpor och en filt. Natti!

iPhone 4s på väg!

God morgon!

Gissa vad? Igår beställde jag min iPhone 4s, och betalade den nyss. Så jag kommer få den inom två veckor. Helt galet! Jag är så glad, äntligen ska jag få en telefon som är bra och som har allt jag vill ha och behöver. Kan knappt vänta tills den kommer!

Om en stund ska jag göra mig klar att åka in till stan och möta Emil, ska bli så kul att träffas igen. Har varit vldigt tomt senaste.. kan inte ens minnas hur länge sen det är vi träffades?!, så länge sen det är vi träffades i alla fall, och likadant med Erika. Har saknat syskonen enormt mycket. Helt galet.

Ha en bra dag, vi hörs senare!

Page turner

Hej!

Vi har praoelever på jobbet just nu. De ser livrädda ut hela tiden. Jag sa hej i omklädningsrummet, och han bara stirrade på mig, vände sig om och gick därifrån. Kändes sådär, ser jag så farlig ut? Får hoppas det bara är praorädsla, kommer ihåg att jag inte heller var så modig när jag praoade, men ändå. Får hoppas de trivs iaf..


Efter jobbet satt jag och läste i nästan två timmar. Riktigt mysigt, jag älskar att läsa och är en riktigt bokmal, men jag hinner sällan sätta mig och bara vända blad efter blad efter blad. Läsa en kvart har jag ju tid med, men inte så pass att man upptäcker att man kommit till andra halvan av bokryggen. Det är det jag gillar, att hänföras av historien så pass att man glömmer tid och rum. Det är kvalitetstid!

Nu ikväll ska jag hämta Daniel efter jobbet, och hämta ett paket från H&M, och sen ha en mysig kväll med Daniel. Frågan är hur det blir med yogan kom jag på nu. Hm, vill ju på den, men vill samtidigt träffa Daniel. Äh, får se vad det blir, det blir en lugn kväll i vilket fall.

I morgon förmiddag ska jag träffa Emil, vilket jag inte gjort på bokstavligt talat evigheter. Ska bli så kul att träffas igen, helt galet att man kan glida isär så där.. Men en fika i morgon så är vi nog tillbaka på gamla spår!

Nu väntar några kapitel till i boken, ha en bra kväll alla!

Jag och Emil, sommaren 2008, allsång i Hoglands park,


Känslan av att ha bestämt sig

Godkväll!

Inatt sov jag hos Daniel, och hade en jättetrevlig kväll igår och dag idag. Han hjälpte mig att beställa Telia max 25, så snart får jag massa saker i mobilen för jättelite pengar :) Vi kollade även på iPhone 4s, och den verkar bra på alla sätt och vis, så tror jag ska beställa hem en sån i morgon. Om Daniel vill hjälpa mig vill säga, vågar inte göra det själv..

Det roliga är att Daniel köpte en Macbook pro, och bara några veckor senare köpte jag en likadan. Nu har han köpt en iPhone 4s med Telia max 25, och jag vill köpa likadant. Känner mig lite wannabe, men det är bra saker som jag velat ha länge, så jag ser det som att när Daniel köpte, fick jag en spark i baken till att själv våga köpa det jag vill ha. Men lite odd känns det att köpa samma sak.

Nu sitter jag och kollar på Scary movie 4, men tror jag ska göra lite te och rostade mackor och sätta mig och läsa istället. Den är tyvärr duktigt dålig.

Puss!

Ändrade planer!

En på jobbet undrade innan om jag kunde ta hennes pass för hon är sjuk, och klart jag ställer upp när jag kan, men nu rök min enda lediga dag denna veckan. Som tur är har jag bara ett långt pass denna veckan, och det är på söndagen, men i alla fall, det hade varit skönt att vara ledig en hel dag. MEN jag borde inte klaga, känner många som inte har fått något jobb, så det är bara att tacka och jobba på. Blir ju några kronor i alla fall.

Var på apoteket nu med och bytte min fuktighetskräm. Var rädd att de inte skulle vilja byta den, för förpackningen var lite vikt, men de sa att det inte gjorde någonting. Så jag bytte den och passade på att köpa rengöring och ansiktsvatten när jag ändå var där.

Och jag har nu bestämt mig: så snart jag bara kan ska jag klicka hem en iPhone 4s, och byta till Telia max 25. Då har jag allt jag behöver. Har köpt hem massa nytt på sista tiden, för jag har inte unnat mig någonting knappt sen jag gick på högstadiet. Och för att känna att jag lever som jag vill, och ha exakt de sakerna jag vill ha i mitt liv, är det bara en iPhone som saknas. Har velat ha en sån jag vet inte hur länge, och nu känner jag att det är dags. Särskilt med tanke på vilket bra erbjudande Max 25 är.

Ha en fin dag!

Tisdag

God förmiddag!

Nu ska jag åka till apoteket och byta min fuktighetskräm (om det går), för jag fick med mig fel sort hem.. Dumt att jag inte var så uppmärksam när jag köpte den, kommer ihåg att jag var stressad. Får hoppas det går bra iaf.

Sen under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ledig hela dagen så ska nog passa på att vila, för jag jobbar resten av veckan. Förkylningen känns bättre, så lika bra att vila ordentligt så den försvinner helt.

Daniel har halkan idag, så får se om vi kanske träffas när han kommer hem sen. Annars har jag hela dagen till att läsa och spela sims. Det gillas, och det behövs.

Håll nu tummarna för att jag får byta fuktighetskrämen, den är dyr och jag vill ha rätt sort..

Förkylning på g..

Kvällen har bestått av en lång, varm dusch, jag har legat och läst, suttit vid datorn och kollat på tv med en skål popcorn. Känner mig lite slö, men har under dagen känt mig början till sjuk. Så tänkte det är lika bra att inte göra något ansträngande så det inte blir värre.

Sitter just nu och funderar på om jag ska läsa lite till innan jag lägger mig, eller om jag ska sova direkt. Är ganska trött men vill ändå veta vad som händer i boken.. Dagens I-landsproblem.

Nej, ska nog gå till badrummet och tvätta ansiktet nu, och under tiden bestämma mig för om jag ska läsa eller inte. Känner jag mig själv läser jag lite. Men man vet aldrig.

Godnatt!

The sun is up, the sky is blue

Hej!

Kom hem från jobbet för en dryg halvtimme sen, och ska snart börja med maten. Ska även ta en tur in i duschen, och sen lägga mig och läsa. Har hittat en riktigt bra bok, I cirkelns mitt av Dan Brown. Kan verkligen rekomendera den, om ni gillar böcker med spänning och som inte är sega utan kör fullt ös från början.

Igår var en riktigt trevlig dag. Var först och firade pappa. Han blev jätteglad för det han fick, så jag är nöjd. Därefter åkte jag och Kattis till Jämjö, där vi mötte upp Linus. Vi åkte till Jändelskolans idrottshall och tittade på Patrik när han spelade pingis. Riktigt duktig var han! När han spelat färdigt åkte vi in till stan och åt på Milano, och gick på bio efter det. Vi såg In time. Den handlar om att hela världen styrs av tiden. Tiden är valuta som man handlar med, och alla människor har en viss tid att leva. När du fyller 25 har du ett år kvar att leva, men om du tar någon annans tid, eller arbetar och får tiden i lön, lever du lite längre. Därför är evigt liv möjligt för de rika, medans de fattiga oftast inte blir äldre än medelålders.

Jag tycker denna filmen var helt okej, dock inte någon jag känner att jag måste se igen. Lite för överdriven för min smak, men som sagt helt okej.

Nej nu måste jag börja med maten, vi hörs senare, puss!

Fars dag

God förmiddag!

Nu ska jag köra och köpa lite fars-dag-fika och åka upp till pappa och fira honom. Därefter ska jag, Kattis och Linus (vad jag vet än så länge) åka och kolla när Patrik spelar pingis i jämjö. Vi kommer vara bästa hejaklacken!

Ha det bra med era pappor idag, fira dem ordentligt och uppskatta all tid ni har med dem!

Godkväll!

Igår och idag har varit hektiska dagar.

Igår jobbade jag från 10 till kvart i 5, åkte därefter och hämtade ut mitt paket från H&M, vidare in till stan för att hålla Daniel sällskap innan han skulle jobba, och därefter hem till Patrik för att se film och spela kort med honom, Kattis och Linus. En mycket trevlig dag!

Efter att ha sovit hos pappa, vilket jag inte gjort på evigheter (!), körde jag idag upp till Erika, som jag inte träffat på 10 månader (!!??!!). Vi red ut med hennes hästar, jag som inte suttit på en häst sen maj (!!) och efter det åt vi middag, och körde sedan till Huseby på julmarknad. Köpte där hemgjorda, nybakade polkagrisar och ett té som smakar glögg. Även detta en mycket trevlig dag, och en efterlängtad reunion med Erika, kan inte fatta att vi inte setts sen januari?

Nu sitter jag hemma hos mamma i alla fall, och ska strax lägga mig och läsa lite. Tänkte först visa det jag hämtade ut från H&M igår, mycket fina saker till sjukt bra priser!

Brun väska i läderimitation, 399:- 200:-

Rosa hårdekoration, 40:- , Svart hårspänne, 40:- , 6-pack ringar, 70:-


Har hittat två saker till på H&Ms hemsida som jag vill ha. Kan dock inte bestämma mig om jag ska klicka hem dem eller om jag ska strunta i det. Sjukt snygga saker på rean, men ändå. Kan inte handla hur mycket som helst ju. Ah, får se hur det blir, antagligen tar jag dem om jag känner mig själv.

 

Ha det bra, puss och godnatt!


Shopping

Både igår och idag har jag slösat lite pengar, och detta har jag fått med mig hem!



Armband på mig, 79:- , 5 olika silvriga armband 89:- , ring 99:-

 


Tre stycken nagellack, 31:- styck, läppstift från Lumene på köpet!
Allt detta är från Kicks



Och detta är mina nya träningsskor, visst är de snygga?
De var dessutom prissänkta, och det uppskattas.
Fick dem för 490, så nästan halva priset!


Är riktigt nöjd med mina köp, särskilt skorna. Jag har väldigt smala fötter, så när jag köper skor är de alltid för breda på sidorna, men dessa var gjorda för smala fötter. Att det då fanns i min storlek dessutom, är helt galet. Smala 36or har jag aldrig tidigare stött på, så tack Intersport!

 

Nu ska jag börja med maten, och kanske det blir en liten löprunda ikväll..?


Godmorgon!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Inter sport och köpa nya träningsskor, och därefter handla lite. Ska laga mat åt mig och mamma idag, så ska göra quornschnitzlar med gräddsås och antingen pommes eller kokt potatis. Har inte riktigt bestämt mig än, får se vad jag känner för sen.

Ska hur som helst bli riktigt kul att köpa nya träningsskor så jag kan börja träna löpning som jag vill. Får bara hoppas det finns några fina träningsskor som är bekväma, jag vill ju känna mig snygg i skorna. Men några fina borde jag hitta, med lite hjälp av personalen :)

Vi hörs senare, ha det bra idag!

Back to work

Nu ska jag åka till Kicks, apoteket och sen till jobbet. Börjar 5 och slutar 8, så helt okej arbetstider.

Så här ser jag ut på jobbet ikväll, osminkad med håret i tofs. Känner verkligen att jag anstränger mig.. Extra snyggt är att jag skelar lite på bilden, älskar när det blir så :D


Känner mig som en människa igen!

Goddag!

Efter att ha sovit ut två nätter i rad börjar jag känna mig som en människa igen. Trötthetshuvudvärken är i princip borta, och jag är pigg på att göra saker. Så det går framåt!

Idag jobbar jag kväll, så har nu under dagen bestämt mig för att ha en slappdag. Kan behövas efter att ha jobbat långa pass fyra dagar i rad med sömnbrist. Så ska nog lägga mig och läsa lite, eller kanske spela sims 3. Har blivit lite beroende av det, trodde inte jag kunde bli beroende av något spel, haha :)

Bestämde mig för ett tag sen att jag skulle ta tag i min träning, men saker gick åt helvete och träningen blev åsidosatt. Men nu när det börjar ordna upp sig ska jag fullfölja det löftet. Mitt första steg är att åka till Inter Sport och köpa ett par nya träningsskor, så jag har ett par för utebruk och ett par för innebruk. Vill nämligen kunna ut och springa, men gör jag det nu kan jag inte ha mina skorna på friskis sen. Ska därför köpa ett par nya för inneträning så tar jag de gamla att springa i. Ska bli skönt att komma igång måste jag säga!


Vi hörs senare!

*

Nu ska jag hem till Daniel och se på skräckfilm. Frågan är bara om man vågar köra hem sen, blir lite lätt mörkrädd efter att ha sett såna filmer.

Annars har jag jobbat hela dagen, och är helt slut. Har inte riktigt tagit igen sömnen från i helgen än, så det är skönt att jag jobbar kvällen i morgon, och kan ha sovmorgon hur länge jag vill. :)

Puss och kram!

Snabb update

Nu ska jag, efter att ha sovit nio timmar på två dygn, gå och få en hel natts sömn. Har halvsovit på soffan två timmar ikväll med musik i bakgrunden. Det var skönt, men att sova på riktigt är ännu mer efterlängtat. Jag fick dessutom ett extrapass på jobbet i morgon. Ett riktigt mördarpass, från halv tolv till åtta. Gott med pengar, men man blir trött kan jag lova.

Puss och godnatt!

Would you like to see something strange?

God eftermiddag!

Efter att ha jobbat över igår kväll blev det ännu stressigare att göra sig i ordning för halloweenfesten, men vid 10tiden var jag äntligen hos Kattis. Vi fick ta taxi in till stan för bussen kom aldrig. Sur chaffis, men vi kom in till stan i alla fall. Var en stund på Slivers, vilket var superdrygt, och gick sen till Piraten, kvällens räddning! Hade så sjukt kul där, träffade jättemycket folk och dansade nästan hela tiden, en sak jag måste göra på fest, ingen fest utan dans är mitt motto!

När det var dags att åka hem fick jag skjuts av Rebecca, så jag slapp ta bussen, vilket uppskattades. Väl hemma, vid sådär halv 4, tog jag en lång varm dusch efter att ha plockat ur linserna. Insåg att jag inte kunde ta bort sminket och kroppsmålningen mer effektivt än så. Kom i säng och somnade vid halv 5, vaknade vid 7 av att mamma pratar högt i telefonen med dörren öppen till sovrummet. Halvsover till klockan 8 då larmet ringer. Masar mig upp någon gång efter halv 9 och gör mig klar för att jobba. Jobbade idag mellan 10 och halv 5, och nu sitter jag helt utslagen på soffan.

Funderar dock på att sova en stund. Ska träffa Daniel ikväll så kanske ska vara lite pigg och glad. Är bara rädd att jag inte kan sova sen ikväll om jag lägger mig en stund nu. Brukar inte kunna det annars..

Nej, nu ska jag dö en stund i soffan. Avslutar detta inlägget med en bild på mig och Kattis från igår. Sjukt snygga är vi, det borde vara Halloween lite oftare!


Ses vi ute ikväll? :)

Godmorgon!

Idag blir en stressig dag. Nu ska jag köra till Daniel, halv 1 börjar jag jobba och slutar klockan 8. Ska egentligen vara hos Kattis mellan 7 och 8, men jag får komma när jag är klar, blir väl mellan 9 och 10 beroende på hur lång tid det tar att sätt i linserna idag. Igår tog det en halvtimme så..

Men jag ser verkligen fram emot kvällen, älskar att klä ut mig så halloween är verkligen en favorit! Kan dessutom tala om att jag och Kattis kommer vara jättesnygga. För att vara halloween. Verkligen. Tror det kommer bli Slivers ikväll, de skulle ha halloweenfirande, och jag är lite sugen faktiskt.

Jag hoppas vi ses ute ikväll, puss!

Satt i linser för första gången i mitt liv!

Idag har jag fixat min halloweenutklädnad, knåpat ihop en kjol som ser trasig ut och nyss tränade jag på att sätta i mina linser. Med linserna i, sitter jag och funderar över vad som ska hända ikväll. Jag ska upp en runda till Kattis och hjälpa till med att dekorera hennes hus, och senare ska jag träffa Daniel. Eller kanske fler. Vi får se :)

Så här fina kommer mina ögon vara i morgon!


Underbar dag igår!

Hej!

Igår vaknade jag upp hos Kattis, och åkte efter en mysig frukost till Daniel. Efter att ha kört Daniel till jobbet mötte jag upp Kattis, Patrik och Elias i stan. Vi shoppade massa välbehövliga saker inför halloween i morgon. Därefter åkte vi och åt tacos hemma hos Kattis, såg två filmer och var ute på en lång promenad. En riktigt mysig kväll!

Nu ska jag strax åka hem till pappa och hämta saker till i morgon, och fixa det sista på min utklädnad.

Vi hörs senare!

Vårdcentralen i eftermiddag

Godmorgon!

I morse bokade jag en tid på vårdcentralen, så ska dit vid 4 i eftermiddag. Har ont över revbenen på högersidan och har haft det i nästan 2 veckor så tänkte kolla upp vad det är. Funderar på om det är en sträckning, men då borde det väl ha blivit bättre efter så lång tid? Får se vad de säger i alla fall, kanske kan få nån smärtlindring så jag kan ta ett djupt andetag åtminstone.. :)

Nu ska jag snart till Daniel, och som vanligt ska vi se på film och mysa. Ett par riktiga soffpotatisar har vi blivit, men det är så skönt att sitta framför en film när det är höstrusk utanför fönstret!


2a november

Godkväll!

Dagen tillbringades med Daniel, vi såg film och myste, och åkte till stan och åt efter det. När Daniel började jobba passade jag på att sola lite innan jag började jobba. Riktigt skönt att få lite färg, när det ljusaste sminket är för mörkt och huden skiftar i lila känner man sig inte jättesnygg. Får bli att sola ett par gånger nu framöver så färgen kommer fram ordentligt. Efter solningen jobbade jag ett par timmar, och nu sitter jag och kollar på House. Skön dag måste jag säga!


RSS 2.0