Nymålade naglar

Åh jag älskar mina naglar just nu! Första gången de är målade på ett halvår drygt, och i en silvermetallicnyans, jag är lycklig!


Dagens små äventyr

Godkväll!

Idag har jag och Daniel lagat en mysig middag tillsammans, innan jag körde in honom till jobbet och själv gick och solade. Alltid lika skönt att få lite färg och värme. Därefter åkte jag till Friskis och tränade aerobic en timme och på gymmet i 40 minuter. Det är så skönt att äntligen ha kommit igång med träningen, känner mig mycket piggare! Och känslan när man ställer sig i duschen efter hård träning är så skön. Bli mjuk i musklerna av varmvattnet, och bli fräsch med en peelingtvål som luktar mango och persika. Helt ljuvligt!

Innan jag åkte från Friskis passade jag på att köpa en smoothi där, men smak av jordgubb och banan, som inte innehåller något annat än frukt. Så himla god och nyttig, kommer köpa såna fler gånger, fanns två andra smaker med som jag inte minns.

Just nu sitter jag hos mamma med en popcornskål och ska kolla någon serie Daniel ville att jag skulle kolla på play, för att invänta att han slutarjobbet så vi kan åka hem till mig. Till pappa alltså. Ska passa på att måla mina naglar med nu när jag tittar på play, jag har inte målat dem sen i höstas någon gång, för jag får inte ha nagelack på jobbet. Men nu är jag ledig tills söndag klockan 16.30 så nu jävlar är det dags!

Ha en fin kväll alla, puss!

Rock all night, mama?

Hej!

Jag är trött. Riktigt trött. Två dagars arbete med sportlovsrusning konstant hela dagen gör mig lite sliten. Eller ja, ordentligt sliten. Jag sitter hemma hos mamma nu och ska strax köra hem till pappa och sova. Jag är ledig HELA helgen. Riktigt underbart!

Men som sagt är jag hos mamma nu, och jag sitter här i köket vid min dator i min ensamhet, och lyssnar på mamma och hennes kompis som sitter i tvrummet och pratar och dricker. De ska nämligen ut ikväll. Jag tycker det är jättekul att mamma roar sig och så, men vetskapen att min mamma dricker ikväll och ska ut på stan känns väldigt.. konstigt. Och annorlunda. Men mest konstigt. Punkt.

I morgon ska jag förhoppningsvis träffa Daniel om han är frisk, och sen vet jag inte mer. Kanske åker in till gymmet en runda, men något ska jag göra. Måste utnyttja min lediga tid till något kul. Och jag tycker det är kul att träna. Och att läsa. Så det får det bli. Och kanske kolla Mad Men med Daniel. Det är också roligt.

Puss och kram, godnatt sov sött, och alla andra sådana fraser man säger för att vara trevlig, jag är mest trött som sagt, så ta den ni tycker passar bäst.

image description


Mot gymmet!

Hej!

Nu ska jag slänga i mig något att äta och sen åka in till Friskis och träna på gymet. Får se om jag vågar änvända fler maskiner än löpband + joggingmaskin haha. Det kommer nog, men är lite rädd för maskinerna faktiskt, är sjukt rädd för att skada mig, så får nog kolla in maskinerna ett par gånger först..

Annars har jag idag varit på ungdomsmottagningen och tagit blodtrycket. Jag behövde nytt recept på mina p-piller, och jag har inte varit hos dem på.. ett och ett halvt år tror jag, så barnmorskan tyckte det var dags att ta ett nytt blodtryck och se så allt var bra med mig. Så nu vet jag att jag har ett utmärkt blodtryck, och jag har Neovletta för ett år framöver. Lite surt bara att jag nu måste betala för dem. Man har gratis tills man fyller 20, så hade jag ringt i december hade jag fått ett år till gratis. Men men, jag ska inte vara girig, de är verkligen värda pengarna.

Ha det så bra idag, vi kanske hörs senare, nu ska jag äta lite snabbt så jag hinner träna idag. Puss!


Veckans äventyr

Åh, jag vill bo hos pappa för jag har mitt rum och min sköna säng där, men jag är helt avskärmad från världen med allt vad internet heter. Och jag som gillar att blogga, det är inte rättvist..

Hej!

Tycker jag bloggar mer och mer sällan nu. Men det finns inte så mycket att göra åt saken, jag får skriva lite längre inlägg när jag väl skriver.

I veckan som gick har jag tagit många välförtjänta sovmorgnar, efter att ha varit helt slut av Sälenresan, jobbat ganska mycket och haft massa mys med Daniel. Vi har lagat mat, bakat och börjat titta på vår favoritserie - Mad Men säsong 3. Jag bara älskar den!

Jag har även varit och tränat igår, var på ett steppass som var superkul! Efter passet tog jag äntligen steget att göra mitt jympakort till allkort för 6 månader, så kan nu äntligen vara på gymet och spinningen med. Har aldrig varit på spinning så det ska bli kul att prova, och det ska bli riktigt skönt att kunna träna på dagarna. I och med att jag jobbar så oregelbundna tider finns det inte alltid jympapass när jag är ledig och då har jag inte kunnat träna, men nu kan jag alltid gå till gymet. Glad tjej!

Igår var jag även på banken och uppgraderade mitt VISA UNG till Mastercard. Med den enda skillnaden att jag numera kan betala på internet, vilket jag just nu är i behov av. Men kortet är fortfarnade gratis, så jag klagar verkligen inte!

Idag har jag skapat mig en ny emailadress, har varit så generad över min gamla att jag nu äntligen fick tummen ur. Jag heter numera något så enkelt som [email protected]. Anledningen att jag fick tummen ur är att jag har skrivit en arbetsansökan idag, och ansåg att min gamla inte ska få vara med längre. Den är ful.

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar här hos mamma, vi ska äta kyckling i vinbärssås med ris och grönsaker, sen ska jag pallra mig iväg till jobbet och ha stängning. Så det har varit en fullspäckad dag, men jag klagar inte, det är skönt att få saker gjorda.

Ha det bra, så hörs vi snart igen, puss!

Middag på Utkiken

Hej!

Jag hade världens bästa alla hjärtans dagfirande med Daniel. Jättegod buffé på Utkiken, och restaurangen var hur mysig som helst! Jag tog några bilder på maten, men det var så dåligt ljus där att bilderna inte blev så bra, men ni ser ändå hoppas jag. Det var hur som helst supergott! Nu ska vi mysa och sova, godnatt!


Glad alla hjärtansdag!

Hej!

Har haft en längre tids bloggstrejk, men nu känner jag för att skriva igen. Glad alla hjärtansdag förresten!

Nu ska jag och Daniel åka in till Utkiken och äta allahjärtansdagmiddag! De hade världens buffé där, med nästan alla sorters kött och tillbehör, med kaffe och dessert efter. Jag kommer rulla ut där ifrån!

Jag vill bara poängtera hur bra Sälenresan var, jag hade det så underbart där uppe, tack mina underbara vänner för den bästa veckan på länge!

Men nu ska jag och Daniel strax åka, ha det bra, puss och kram!



Jag och Daniel på min kusins bröllop 2009


Det blev inte som jag planerade..

Hej!

Jag hade ju tänkt blogga om vår resa här i Sälen, men jag har inte ens orkat tänka tanken på att blogga, har varit helt slut på kvällarna..

Men jag har haft så sjukt kul här uppe, och har lärt mig åka skidor ordentligt, kunde ju inte det innan denna resan. Vi har haft det så mysigt i stugan, och kul i backen, och jag vill inte åka hem från det. Men nu är det sista kvällen, och tyvärr kan jag bara säga att jag inte vill hem. Hade gärna åkt ett par dagar till!

Just nu är jag för trött för att skriva om vad vi gjorde alla dagarna, men det kommer komma, och jag hoppas kunna få lite bilder från Kattis och Linus så jag kan visa. För vi har haft det toppen!

Vet inte om min text är osammanhängande, men är den det är det för att jag är helt slut. Jag ska gå upp nu och packa ihop allt som går att packa inför morgondagen.

Men jag vill visa en bild från innan ikväll, efter skidbacken åkte vi till badhuset och gick efter det och tog en drink i baren. Puss och godnatt, vi hörs!


Första dagen

Hej!

Idag har vi åkt för första gången, och jag måste säga att jag tycker det var lite läskigt.. Har inte riktigt kommit in i att svänga och stanna, så blir lite rädd när det går fortare.. Men jag har gett mig tusan på att jag ska klara av det i morgon, och inte vara så feg, jag menar hur illa kan det gå?

Nu på kvällen lagade jag och Patrik i mat; spagetti och köttfärssås med grönsaker till. Det blev gott och folk var nöjda, så jag är nöjd. Nu ikväll har vi bara suttit och tagit det lugnt i stugan, och vi ska snart gå och sova så vi orkar upp i morgon. Jag har tyvärr inte tagit några bilder idag, vågade inte ha med mobilen i backen, och det är därifrån det är kul att visa bilder. Såvida vi inte gör något extraordinärt i stugan förstås :)

Men sov sött alla så ska jag försöka visa nåt kul tills i morgon!


SÄLEN!!!

Hej!

Nu har det gått ett par dagar utan att jag kunnat skriva, men det som hänt är bara att jag varit sjuk och dålig, så där lagom inför resan. Det började redan i tisdags och har hållt i sig, men nu har jag bara hostan kvar. Så jag tar nu hostmedicin i tablettform, och hoppas att det försvinner snart så jag kan åka ordentligt!

Vi har nu ca 8 mil kvar till Sälen och letar just nu efter ett ställe att äta middag på. Sen ska vi checka in och göra allt färdigt med mathandling och så. Jag har dessutom sluppit köra bilen, Linus och Patrik ville köra båda två så jag slapp.

Vi hörs senare, puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3008890/images/2012/pic_187886393.jpg" class="image">


RSS 2.0