Gott nytt år!

Nu är jag på fest hos Elias, får se om vi drar vidare eller stannar, det blir trevligt i vilket fall. Ha en trevlig kväll, och ett bra kommande år önskar jag :)


Myskväll istället

Hej!

Nu är jag verkligen trött, först onsdagens festande, upp tidigt och jobba på torsdagen och sen ett långt pass idag. Plus att min väckarklocka inte ringde så vaknade tio minuter innan jag skulle köra till jobbet. Så hela dagen har varit upp och ner. Men jag ska inte klaga, jag är åtminstone inte förkyld.

Just nu väntar jag på att Marcus ska ringa, vi ska köra hem till mig och hämta ett bord och köra ut det till där nyårsfesten ska vara, för de hade inte tillräcklig med bord. Sen har jag såna bekymmer, jag skulle vilja gå ut ikväll, det är Club 19 på Statt, men insåg precis att nästan alla jag festar med är 18, och de som är 19 är upptagna. Lite jobbigt faktiskt, jag var sugen.

Men det får bli myskväll hos Daniel istället, se på film och äta lite godis. Inte fy skam det heller, även om Statt hade varit kul, har inte varit där än så därför jag vill ut egentligen. Och när jag känner efter är jag inte vidare pepp, vill mest ut och träffa folk och dansa hela tiden, jag älskar sånt. Så ikväll är inget speciellt mer än att det var på just Statt som sagt. Och det är ju club 19 fler gånger, så får passa på då istället, och passa på att vila ikväll. Det är ju trots allt festligheter som väntar i morgon!

Nej nu får Marcus ringa snart, jag börjar bli otålig här.


Tomte!

Hej!

Igår vann jag tävlingen för bästa tomteutklädnad på Slivers, och priset var gratis inträde där hela 2012. Helt galet glad är jag!

Detta var min tomteoutfit, inte sådär jättemycket tomte över det kanske, men tydligen tillräckligt mycket tomte :)




Ursäkta dålig bildkvalite, särsklit på den sista, men iPhonens kamera på framsidan är inte så bra när man har ljus i bakgrunden.

Innan dess var jag hos Max på 18årsfest, vilket var toppen, och jag hoppas Max själv är nöjd. Det hade jag varit. Tack alla för en toppenkväll! :)

Kinky Santa

Hej!

Efter en lång dag på jobbet taggar jag just nu för 18årsfest hos Max, och sen utgång på Slivers där det är tomtetema. Ska bli riktigt kul att gå ut nu när de flesta har lov och är hemma, så man kan möta så många som möjligt. Dock börjar jag klockan 9 i morgon bitti, så det blir en nykter kväll.

Så här ser vi ut ikväll!

<3


Time out

Just nu sitter vi på time out och äter. Jag beställde en kyckling och bacontoast med pommes. Riktigt gott och riktigt fint upplagt. Fast Daniel fick mitt bacon, är inte så glad för det. Så fick han mer bacon till sin toast. Nu ska vi snart köra in till stan och köpa biobiljetterna, och lite godis och sånt mys.

Här är den fina maten!


Bio ikväll!

God eftermiddag!

Efter att ha i princip sovit bort hela denna dagen, även efter att jag vaknade, ska jag nu åka hem till pappa en snabb runda, för att sen åka och hämta Daniel. Vi ska äta på Time Out och sen åka och se "The girl with the dragon tattoo". En av mina julklappar till honom, som var uppskattad och ville användas snabbt, så jag ser det som en lyckad julklapp :)

Ha en fin kväll, det ska jag!

Såg när jag tog bilden hur blek jag är. Får nog bli en runda till solariet snart..


Awesome kväll igår!

Goddag!

Idag är jag trött, festade hela kvällen/natten och kom i säng vid fyra och gick upp halv 1.. INTE något jag är van vid, jag brukar vakna vid typ 9 även om jag varit ute. Så dagen känns helt upp och ner, men som vanligt slipper jag vara bakis så det är ett stort plus! Vet inte hur det kommer sig, har varit bakis en gång i hela mitt liv, första gången jag drack, men sen dess är jag bara trött dagen efter. Helt okej alltså.

Jag vill hur som helst tacka alla för en helt fantastiskt kul kväll igår. Först festen hos Emil, och sen alla folk jag träffade på stan. Var så sjukt kul att träffa folk från förr. Inser varje gång jag träffar gamla vänner att jag så gärna vill ha bättre kontakt, och inte bara springa på varandra när man är ute och festar. Men som vanligt finns inte tiden att träffa alla, och det är sjukt tråkigt. Men får festa lite oftare så träffas vi lite oftare.. haha.

Nu ska jag hur som helst sätta mig och betala lite räkningar, och sen läsa lite tror jag. Sen ikväll ska jag och Daniel antagligen gå på bio. Det var en av mina julklappar till honom, att bjuda honom på "The girl with the dragon tattoo", för han har tjatat om den filmen ända sen det blev officiellt att filmen skulle göras i engelsk version. Så kanske tar det ikväll, hade varit skönt att bara ta det lugnt så till en film.

Ha det bra, vi hörs!

Fest!

Hej!

Efter en helt underbar julafton med massa god mat, många julklappar och trevligt umgänge har jag idag tagit det väldigt lugnt, njutit av julefriden, läst massvis och bara varit.

Men nu är det slut på lugnet, först fest hos Emil och sen vidare in till stan. God jul!


Julmys

Hej!

Nu har jag och mamma ätit julmat, oh ska nu öppna julklapparna. Sen hämtar jag Daniel och åker vidare hem till pappa för att fira där. Sen avslutar vi kvällen hemma hos Daniel. Lite stressig att åka runt men det blir nog bra :)

Så här ser jag ut idag!


God jul! :D

God morgon!

Nu är det äntligen julafton, helt galet! Just nu sitter jag med frukosten och väntar på att julkalendern ska börja, mycket mysigt!

Igår var det full fart hela dagen. Jobbade 11.30-19.00, och åkte därefter hem till mamma och hämtade den nylagade julskinkan och vidare upp till pappa. Där hade vi vår lilla tradition vi haft sen jag var liten; äta mackor med nylagad julskinka och dricka julmust, och sen klä granen efter det. Tänkte visa lite bilder på hur fin granen blev, dock är det lite dåligt ljus på helhetsbilden, men jag hoppas ni ser hur fin den faktiskt är!


Tack alla för igår!

Hej!

Vill först och främst tacka alla för en supertrevlig kväll igår, det var verkligen hur fint och bra som helst!

Nu ska jag in till stan och köpa Daniels sista julkapp, vilket jag inte hann igår. Efter det ska jag möta Tobias och åka hem till mig för julfika och julklappsöppning. Ska blir väldigt trevligt!

När Tobias åkt hem igen ska jag upp en runda till pappa och hämta lite räkningar och hjälpa till lite med julpynt tänkte jag, för att sen åka in till stan igen och gå på bio med mina underbara vänner. Nästan alla från igår kommer, så det ska bli hur kul som helst, jag är så lycklig med mina vänner just nu. Efter år av konstigheter känns allt perfekt nu, jag vet vad som väntar när jag ska träffa mina vänner, det visste jag inte förut. Då var det kaos. Nu är det kalasbra, kärlek till er.

Nej nu måste jag åka, vi hörs senare, puss!


Julfest!

Hej!

Nu ska jag hämta Daniel och åka till Kattis på julfest, jag hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag ska ha. Puss!


Längtar till ikväll!

God morgon!

Nu ska jag strax åka till jobbet. Och efter jobbet ska jag hämta ut ett paket jag skickat efter. Är en julklapp till mamma från en inredningssida, en vit låda som det står ljus på. Min mamma har väldigt mycket ljus så tänkte den kunde passa. Därefter ska jag nog in till stan och försöka hitta den sista julklappen till Daniel, vet vad jag ska köpa men har inte haft tid att åka in. Ska försöka hinna slå in de sista julklapparna idag med.

Sen ikväll blir det julfest! Köpte den "gemensamma" julklappen igår, alla köper varsin och så byter alla så man får en julklapp från någon av sina vänner. Väldigt kul tycker jag! Ska bli så mysigt att sitta och dricka glögg med de jag bryr mig mest om, så jag längtar riktigt mycket till ikväll.

Men nu väntar jobbet, puss så länge!


3,5 år

Hej!

Idag firar jag och Daniel 3,5 år tillsammans. Helt galet vad tiden har gått fort. Även att vi har våra upp- och nergångar har vi det väldigt bra. Oftast i alla fall. Jag hatar att bråka, men jag antar att det ingår i ett förhållande. Så jag ska inte klaga, jag är lycklig bortsett våra gnabb och bråk då och då. Vi har en helt fantastisk relation, så tack Daniel att du står ut med mig.

För övrigt så har jag jobbat hela dagen idag, och är nu tillbaka hos Daniel, där jag i morse vaknade. Igår hade vi en underbar kväll med TP-spel, film och mys i soffan. Nu ska vi äta lite, och sen mysa med en film i soffan igen. Film är perfekt när båda har jobbat en lång dag, och lite snacks till det gör allt fantastiskt. Jag är lycklig.

Hemma!

God eftermiddag!

Nu är jag hemma efter besöket i Linköping. Har varit en riktigt kul helg, med många skatt, minnen och nya fantastiska människor. För övrigt är jag sjukt pepp på att börja plugga själv. Nu när jag fått se den världen och känna in mig måste jag säga att jag längtar. Jag är nöjd!

Nu ska jag åka och jobba, då jag blev akutinringd att ha stängning. Hade egentligen velat vara hemma och vila efter denna helgens något minimala sömn, men det var som sagt akut. Så ska åka om en liten stund, sitter med musik nu och försöker samla energi.

Ha en fin kväll, fjärde advent och allt!


Tacomys

Hej!

Nu har vi varit ute på stan och letat julklappar, och det var riktigt kul att se en ny stad måste jag säga!

Men just nu ligger jag helt utslagen i Elins säng; efter lite sömn och massa ärenden tog tacosen kål på mig. Den var jättegod men nu är jag helt slut. Ska bli skönt att krypa in i en filt framför en film lite senare, med glögg och Marabou digestive. Men först ska Elin plugga, och jag ska ringa telenor.

Här är en bild på vårt fina tacomys!


I labbet!

God morgon!

Efter en oerhört trevligt gårdagskväll och natt, fick vi lite sömn, och sitter just nu i labbet på Elins skola. Hennes grupp behövde plugga inför tentan i januari, så de sitter med mikroskop och undersöker vävnader och slänger sig med massa latinuttryck. Kan lugnt säga att jag inte fattar nånting, även om jag tycker det är sjukt intressant när de tar det på svenska.

Resten av dagen kommer bli lugn, med julklappsinköp, fika med basgruppen och tacomys på kvällen. Även att jag är trött så trivs jag, och känner starkt att högskola är nåt jag längtar till jag börjar på.

Ha en fin dag!


Framme i Linköping!

Hej!

Efter mycket om och men är jag framme i Linköping hos Elin, kom fram vid halv 1. Vi har precis ätit middag, och ska eventuellt till en tjej i hennes basgrupp ikväll :)

Vi hörs senare!


Till Linköping i morgon!

Hej!

Nu är jag hemkommen från en hel dags arbete, en kvällsvisit hos Daniel och en tur in i duschen. Ska packa färdigt min packning nu, för i morgon bär det av upp till Linköping för att hälsa på bästa Elin! Ska bli riktigt kul att träffas igen, och att få se hur hon har det där uppe. Så klockan 7 går bussen här i Backabo in till stan, för vidare buss och tåg till Linköping. Får hoppas jag kommer fram ordentligt och inte tar fel tåg bara.. :)

Godnatt och sov gott, hoppas ni får en lika fin helg som jag ska!

Onsdag

Goddag!

Riktigt skönt att få sova hos pappa igen, där har jag ju en riktigt säng, hos mamma har jag en sån där uppblåsbar som inte är så jätteskön. Jobbade lunchen idag, och efter det åkte jag hem till Daniel och åt tacopaj. Nu sitter vi soffan båda två, och Daniel vill ha datorn så han kan spela piano. Han har ett sånt man kopplar i datorn för att få ljud nämligen. Vet inte riktigt vad jag ska göra när han spelar, kanske läsa eller se på tv. Skönt att bara sitta och chilla i soffan i alla fall. Blir så sömnig när det är så tråkigt väder, och vad är bättre än en mysig soffa och en filt?


Snabbis

Nu ska jag åka och äta middag med Daniel, och sen åka till stan och sola. Därefter ska jag träna, handla och sen vidare hem till pappa, och sova där inatt. Känner att det kommer bli en bra dag. Ska bli kul att få använda mina nya träningsskor också, nu är jag på gång!


Elva nätter före jul

Glad Lucia!

Har tittat lite på luciafirande, och på julkalendern med Daniel när vi åt frukost, mysigt! Nu ska vi dö i soffan en stund innan han ska till jobbet och jag ska.. ja, vad jag nu ska göra idag. Tror jag ska åka in och sola, och handla lite till när jag ska hem till pappa ikväll. Är längesen jag stannade där ett par dagar, så finns nästan ingen mat där som jag vill ha, är lite kräsen så.. :)

Var försiktiga med ljusen nu, är ju hur mycket bränder som helst mellan lucia och nyår, och jag vill inte ni är en av dem!

Måndag

Goddag!

Efter två stängningar på jobbet är jag nu ganska sliten. Vaknade inte förran 12, vilket jag ALDRIG gör annars, inte ens när jag varit ute. Nu har jag i alla fall ätit frukost till julkalenderna på play, och ska strax köra hem till pappa. Vi ska skriva julkort och skicka iväg. Tror jag sover hos pappa inatt, är ledig hela dagen i morgon.

Men först ska jag gå och peela ansiktet och lite annat sånt mysigt.

Ha en fin dag!

Ett julklappsberg senare.. :)


Julklapparna nästan färdiga!

God morgon!

Efter att ha jobbat till nästan två inatt är jag lite sliten idag. Skönt att kunna sova ut åtminstone! Men en kul sak hände igår, vi har merförsäljningstävling på jobbet, och mitt lag vann november månad med råge, så vi fick alla varsin biobiljett, hurra för oss!

Innan jobbet igår åkte jag till stan för att handla julklappar, och jag hittade faktiskt mssa fina saker! Så nu är jag färdig med nästan alla klapparna, är väl kanske.. 5,6 stycken till jag ska köpa. Och det är så skönt att börja få det klart. Men jag måste säga att jag tycker det är kul att köpa julklappar. Att strosa runt i stan i lugn och ro med alla fina belysningar, allt julpynt och den fina julmusiken. Men ännu roligare är att slå in alla klapparna. Jag älskar verkligen att slå in dem, kan sitta hur länge som helst bara för att få paketet inslaget precis så som jag tycker det blir perfekt.


Har fått min kjol uppsydd! :)

Goddag!

Nu kom jag precis hem från mina kusiner. Min gudmor, deras mamma, har hjälpt mig att sy upp en kjol som var för lång för mig. Jag har också provat skidglasögon och lite sånt jag ska få låna när vi åker till Sälen i februari. Verkligen jättesnällt att jag får låna det nu när det är första gången jag åker iväg såhär. Hade blivit jättedyrt att köpa alla smådetaljer själv om jag sen inte velat åka fler gånger. Men tycker jag det är kul så ska jag köpa eget! :-)

Om en timme ska jag möta Daniel för lunch. Vet dock inte om jag ska äta med honom eller om jag äter på jobbet ikväll. Tycker inte det är så gott på pastabaren, är inte så mycket för starka saker tyvärr. Men får se hur jag gör, nåt måste jag ju äta. Funderar även på att åka in en runda till stan och köpa några julklappar innan jag börjar jobba vid halv 5. Har ungefär en timme i stan då, så borde hinna köpa några tycker jag. Skönt att ha några personer avklarade!

Så här fin blev kjolen, tack igen Madde för hjälpen!

Så här såg kjolen ut när jag fick den, och den gick ner över knäna = inte så fint


Nu ska jag sätta mig och läsa en stund, ha en fin dag!

Mitt idolutlåtande

Det blev att inte festa. Var inte så sugen på att gå dit när jag inte visste om jag kände någon tjej där + att jag knappt vågar gå ut i stormen, känns säkrast att hålla sig inomhus + att jag har haft huvudvärk sen i eftermiddags så är ändå skönt att vara hemma och vila. Men om det varit rätt omständigheter hade jag jättegärna gått på festen!

Har istället kollat på idolfinalen, ätit popcorn och druckit julmust, samtidigt som stormen viner och tjuter utanför fönstret. Mysigt ändå, och det hade inte varit kul att bege sig iväg till fest i blåsten, frisyren hade blivit förstörd på en microsekund och det hade varit förbannat kallt.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund tänkte jag, och invänta resultatet av idolfinalen. Personligen tycker jag inte om någon av idolfinalisterna så bryr mig egentligen inte så mycket. Robin sjunger stundtals falskt och är liksom.. tråkig. Han är skitduktig, så inget ont, men han är tråkig. Amanda är jätteunderhållande och inte alls tråkig, men jag gillar inte henne för hon överdriver sin röst för mycket att låta som Duffy, plus att jag inte hör vad hon sjunger. Hon mumlar och väser. Så.. nej, jag tycker Moa eller Amanda P skulle vara i final. Eller ja, båda två för den delen.

Akta nu så ni inte blåser bort, puss!

Festa eller inte festa?

God kväll!

Idag har jag jobbat, och sålt en kjol och en tröja, så är glad att ha blivit av med det i alla fall. Ska kanske på en inflyttningsfest ikväll, har inte bestömt mig än, då det inte är någon tjej jag känner där, eller att Daniel inte bestämt sig än om han vill åka dit. Känner inte för att åka själv till en fest där jag inte med säkerhet vet att jag har nån tjej där jag känner. Men men, kanske blir en lugn hemmakväll. Fast egentligen känner jag inte för att vara hemma heller. Jag och mamma bråkade i.. förrgår tror jag, så vi pratar inte med varandra. Känns jättekonstigt att sitta i samma rum hela eftermiddagen utan att prata med varandra. Men å andra sidan, jag känner mamma och vet att när hon har sina utbrott och surperioder är det bara att vänta ut henne. Om jag försöker prata med henne hjälper inte det ändå. Hon har typ bestämt sig för att sura en viss tid, och sen börjar hon prata igen. Så får se hur länge hon surar för ingenting denna gången. Hatar sånt här!

Får i alla fall se när Daniel svarar om festen, om det blir det eller vad det blir. Känner bara att den här dagen har varit så meningslös. Såg liksom fram emot festen och så blir det antagligen inget.

Puss så länge.

Ska klippa mig om en timme!

Goddag!

Efter en helt och hållet bortkastad förmiddag ska jag nu platta håret och få det klippt om ungefär en timme. Skönt att få det lite uttunnat, är så himla tjockt nu. Tror jag även ska klippa mina kortaste etapper lite kortare, för de är inte korta längre och det blir knappt några lockar, bara lite vågigt sådär.

Ska även bli av med lite kläder idag, och kanske yoga, och träffa Daniel. Blir nog att jag sover hos pappa inatt med. Dels sover jag inte så bra hos mamma, eftersom jag sover på en uppblåsbar säng, och sen har vi bråkat lite och jag känner att då hellre sover bra en natt och låter luften rensas. Får se hur saker löser sig, hatar att hon alltid ska sura över saker och ting som inte är relevanta att sura över. Men men, that's my mom..

Ha en fin dag så kanske vi hörs senare, puss.

Onsdag 7 december

Godkväll!

Efter jobbet idag åkte jag hem till Daniel och har spenderat resten av kvällen med honom. Vi åt middag, kollade lite på tv, han spelade Skyrim och jag läste, och därefter åkte vi hem till mammas lägenhet och myste framför tvn, och gick en promenad innan han skulle hem. En jättemysig dag, och en jättemysig gårdag hade vi också tillsammans. Har laddat lite batterier nu, när vi haft lite egen tid tillsammans.

Nu sitter jag här, nyduschad, och ska antingen kolla nåt på play eller lägga mig och läsa. Har inte riktigt bestämt mig.

I morgon ska jag klippa mig, och sälja några klädesplagg till en som var intresserad av det jag annonserade om. Jättekul att bli av med lite kläder! Sen på kvällen ska jag nog in till yogan, och hoppas även kunna träffa Daniel en stund. Vi får väl se hur morgondagen utvecklar sig.

Puss och godnatt!

Tisdag

Hej!

Idag har jag jobbat, och umgåtts med Daniel efter det. Under kvällen har vi bakat blåbärspaj myst i soffan. Vi ska strax åka till Kattis för filmkväll, och sen sover jag här hos Daniel inatt. En helt okej dag med andra ord, jag hoppas ni har haft det lika bra :)


Älskar årets julkalender!

Hej!

Idag var det bra på jobbet, hur lugnt som helst. Hade inte ens en riktigt lunchrush, det har aldrig hänt innan! Men jag som inte var pepp på att jobba tyckte då att det var lite roligare att jobba, när det bara var några få som var otrevliga och de flesta jättetrevliga! Å andra sidan var typ hela Karlskrona och åt i helgen, så det var väl bara ett par eftersläntare som åt idag. Får se hur det blir i morgon!

Och när jag står och i grillen hör jag Tanja ropa: "Titta! Det snöar!" Och alla vi som jobbar stannar upp och tittar ut, och alla börjar storle, julkänslan växte snabbt kan jag tala om. Efter lite jubel och glädjerop kändes jobbet plötsligt lite lättare.

Sen jag kom hem har jag hunnit titta på tv, kolla julkalendern och leta julklappar + skriva julklappslista. Så nu har jag ett hum om vad jag ska ge alla, känns skönt att ha brain stormat lite. Det finns inget värre än att komma på saker när man är i butiken. Så nu när jag varit duktig och låtit kreativiteten flöda, sitter jag och avnjuter ett glas julmust, finns det godare?, i väntan på Det okända och Medium. Är lite troende på det övernaturliga, så älskar såna program!

Måste bara slå ett slag för årets julkalender. Den första på flera år som jag tycker är bra. Den första på flera år som har julkalenderkänsla. Det kommer bli en spännande månad, när jag för första gången på flera år har något att se fram emot varje dag fram till julafton, precis som när jag var liten!


Ledsen för det där

Heh, kände att jag gick över styr innan. Irriterad var jag, och då blir det lätt så. Men känner att det inte riktigt passar att skriva i bloggen. Var liksom bara tvungen att skriva av mig, och menade bara att man ska tänka på hur man uppför sig. Gäller var man än går, och alltför många tänker inte på hur de uppför sig. Nu är mitt hatinlägg borta, och förhoppningsvis slipper jag vilja skriva fler. Så förlåt, men snälla, försök uppföra er!

Första inlägget från iPhonen

Hej!

Första inlägget från iPhonen, riktigt skönt att slippa starta datorn!

Nu ska jag åka och hämta Daniel på jobbet, och åka hem till honom. Jag hoppas på en mysig filmkväll!

Ha en fin kväll i höstrusket, det ska jag :)


Nu jävlar är jag nöjd!

Hej! Nu har jag mycket att visa och berätta om!

Börjar med paketet jag hämtade från HM i förrgår, en kjol och ett armband jag beställde för ett litet tag sen. Ska dock försöka sy upp kjolen lite, tycker den var för lång för att det ska vara snyggt..

Sen igår hämtade jag skorna jag skickade efter på Brandos.se, som jag har trånat efter jag vet inte hur länge. Nu var det 20% på dem, så jag klickade hem dem för att prova. Om jag behåller dem blir det en julklapp från mamma, och vilken julklapp i så fall. Jag är helt kär!

 

Sen idag, kom min älskade mobil, och jag fick numret flyttat till ett microchip som passar i iPhones. Och den är så fin, och så.. så jävla bra!

 

 

Har suttit nu på eftermiddagen och pillat på mobilen, och satt dit skärmskyddet. Jag är kär i denna med. Jag är glad just nu!

 

Och nu ikväll ska jag träffa Kattis, och åka till Jenny en stund och gratta henne. Är fortfarande inte riktigt frisk, så känner att det inte är optimalt att festa när jag jobbar i morgon + 6 dagar nästa vecka. Måste kunna jobba, nu när jag har köpt så dyra saker denna månaden, annars har jag inte råd med julklappar :(

 

Ha en fin kväll, det ska jag och telefonen ha.. :)


RSS 2.0