Harrys nästa - igen!

Hej!

Efter en lång arbetsdag har jag nu suttit och försökt plugga lite inför morgondagens högskoleprov. Förvånandsvärt nog satt en del av matten kvar. Det gör mig glad. Men jag är ändå nervös.

Men för att skingra tankarna en stund ska jag snart köra in till stan och äta på Harrys med fina Kattis. Blir en upprepning från förra helgen, fast minus drinken. Ingen alkohol för mig när det är en så viktig dag i morgon! Ska hur som helst gå och byta kläder och fixa till håret, det ligger inte så snggt efter att ha jobbat en hel dag.. Men snart kanske det blir ändring på det.. :)

Om vi inte hörs innan i morgon, kanske ni kan tänka er att hålla iaf en tumme åt mig i morgon på provet? Det hade jag verkligen uppskattat!

Puss på er!


Fin dag det här!

Godkväll!

Jag har haft en bra dag med Daniel, vi har ätit tillsammans, kollat massa Mad men och gått en lång promenad. Nu sitter jag hemma och tänkte sätta mig och läsa en stund. Har inte hunnit göra det på länge nu. Sen blir det i säng tidigt, för i morgon blir en lång dag med jobb och lite annat smått och gott.

Nu ska jag drömma mig bort med Frodo och hans vänner, godnatt!

P.S Förra inlägget var jag inte på något sätt tvungen att skriva för att jag har blivit konsult i Mary Kay, inlägget skrev jag helt själv och med egen vilja. Jag har alltså inte kopierat eller fått någon text att lägga upp. Har fått den frågan nämligen. D.S

Är numera fristående hudvårdskonsult på Mary Kay!

Hej!

Nu var alla sakerna från Mary Kay beställda. De kommer förhoppningsvis i början på nästa vecka. Jag är så spänd!

Jag tänkte med detta inlägget berätta lite om hur en Mary Kayvisning går till. För det första är det helt gratis att komma och prova produkterna. För det andra är det inte något köptvång. Och för det tredje är det en kväll där man har chansen att ställa frågor om hudvård och make up, prova produkterna och allt detta under gratis rådgivning hemma i en lugn miljö.

Mary Kay har i flera år varit det mest köpta märket i Sverige, utan att använda sig av någon som helst reklam. Anledningen är att nöjda kunder tipsar vänner och på så sätt får fler och fler reda på att märket finns.

Det är mycket bra produkter, som ger vad de lovar, med en lyxig känsla under användningen. De finns för alla hudtyper och problemområden.

Jo, visningen då. Vi bestämmer en plats vi ska vara på, det kan vara hemma hos mig eller hos kunden. Det kan vara allt från en person till sex personer åt gången. Där får man, som sagt, kostnadsfritt prova produkterna och man måste inte köpa något. Det blir som en mysig tjejkväll med mycket skratt och glädje, samtidigt som man får rå om sig själv med de här produkterna.

Är det någon som är intresserad får ni gärna kontakta mig, [email protected], eller skriv till mig på Facebook.

Unna er själva en lyxig kväll, det är ni värda!

Give it to me baby

Hej!

Allt bra? Med mig är det superbra! Jag har fått massa uträttat idag också, dock blev arbetsintervjun framflyttad. Sjukdom på kontoret så ska dit en annan dag, men jag säger inte när. Har lagat god mat idag också, fläskfilegryta med ris, den är så god att jag nästan dör. Sen har jag och mamma suttit och bestämt vad vi ska beställa hem från Mary Kay. Åh jag längtar så mkt tills jag får hem mitt starter kit och kan börja ha tjejkvällar! Är så sjukt mysigt och kul, jag vill ha det nu nu nu!

Tror jag ska in till gymmet en stund sen ikväll iaf, och ev träffa Daniel efter det. Och i morgon ska jag beställa från Mary Kay. Livet leker.

Ha det bra så hörs vi senare! Puss!

Produktiv var namnet!

Hej!

Ett par dagar sen nu. Under den tiden har jag hunnit bestämma mig för att börja sälja Mary Kay, festat hemma hos Vivi med massa trevligt folk, jobbat massvis och börjat se Mad Men säsong 4 med Daniel. Och bestämt dag för arbetsintervju till Telenor. Väldigt bra dagar. Jag är så fylld med positiv energi att jag bara rusar fram när jag utför saker. Idag har jag varit hur produktiv som helst, och fixat och donat med saker som aldrig förr!

Just nu sitter jag och tar det lugnt en liten stund, för att sen åka och äta middag med Daniel, och sen vidare till jobbet. Funderar på att gå en promenad innan dess och samla tankarna lite. Det är så fint väder idag!

Vi hörs, puss och kram!




Bilder från igår!

Hej! Nu ska jag jobba hela dagen, men tänkte visa fina bilder från igår när jag och Kattis var på Harrys! Hörs sen! :)


Harrys nästa!

Hejsan!

När jag var i stan innan passade jag på att äta lunch med mamma, blev veckans grill på PM, hur gott som helst! Efter det gick jag till nya skobutiken som har öppnat i kronan, massa fina skor, men jag lyckades faktiskt strunta i att köpa några. Fast jag behöver nya Converse, så får se om jag åker in i morgon och köper några..

På H&M hittade jag nya solglasögon till sommaren, mina gick sönder förra året, de sprack i bågen vid glaset när jag satt i solen. Jag försökte limma ihop dem men det höll inte.. MEN nu har jag köpt 2 stycken nya, och de är supersnygga! De kostade dessutom 60 kronor styck, så inte farligt dyrt alls!

Nu ska jag göra mig klar för att ta en myskväll på Harrys med Kattis och Vivvi, ska bli jättekul tycker jag! Äta lite gott och ta en drink. Mumma!

Här är solglasögonen iaf!


Resultatet

Hej!

Nu har jag varit hos Inger och fått sminkrådgivning, gissa om jag är nöjd? Toppenprodukter och Inger är så himla trevlig!

Jag ska kanske börja sälja Mary Kay. Är himla sugen faktiskt. Man håller då liknande tjejkvällar och har med sig produkter som besökarna får prova och köpa om de vill, men det är inget köptvång. Allt från hudvård till smink och spaprodukter. Åh vad kul det hade varit..!

Tänkte att jag skulle visa hur mitt smink blev. Sminkade mig i kalla nyanser, som jag annars inte brukar använda. Men jag blev nöjd! Och som grädde på moset hittade jag en foundation som matchar min hudton. Jag har jättesvårt att hitta rätt nyanser annars, för är blek och lite rosaaktig, men denna tycker jag passar jättefint!



Mary Kay

Hej!

Nu ska jag och mamma åka in till stan och få sminkrådgivning av Inger på Mary Kay, som vi var hos i tisdags. Det ska bli himla roligt, att få lära sig vilka färger man passar i och hur man passar att vara sminkad. Och framför allt att hitta färg på foundation, det har alltid varit mitt största problem, jag tycker de ser fläckiga eller för mörka ut, jag har ju så ljus hy.. Visar sen om jag blir fin haha :)

Så här ser jag ut nu innan, med håret i en knut och såklart utan smink. Är så taggad!


You make me smile!

Hej!

Jag har äntligen fått hem lite saker jag har beställt, tandblekningen fick jag hem i förrgår men har inte hunnit testa den än. Och idag hämtade jag ett paket från H&M med en klänning, en tröja och en stråhatt. Himla fina saker, och de satt bra med! Nu är det bara några få saker kvar sen har jag fått hem allt.

Idag insåg jag att jag måste ha en ny vårjacka. Kom på att jag inte äger någon som jag tycker om. Funderar på att köpa en skinnjacka och ha till våren, eller en trenchcoat av något slag. Men det lutar mest åt skinnjacka faktiskt.

Annars har jag jobbat senaste dagarna, umgåtts med Daniel och inte hunnit mkt mer än det. Enda var i tisdags, då var jag och mamma på en sån här informationskväll eller vad man ska kalla det, för märket Mary Kay, och fick prova massa spaprodukter, parfymer och annat mysigt. Så i morgon ska jag och mamma tillbaka dit och få sminkrådgivning. Ska bli himla kul tycker jag!

Ikväll ska jag nog träffa Daniel, killarna skulle spela fotbolll så får se om jag är med.

Nu när jag satt och skrevd detta inlägg så ringde en kille från ett av ställena jag sökt jobb på. Och ville att jag skulle komma på intervju. Jag är så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen! Men jag måste prata med min chef först. Men det borde gå att lösa. Åh!

Här är det jag hämtade från H&M idag iaf!

Stråhatt 99:-

Sommarklänning 19,50:-

299:-

+ 40:- frakt. Det blev mitt för 283:- :)

Le dusch

Hej!

Idag har jag lunchat med Rebecca på Åhléns, lika trevligt som alltid att träffas, och efter det gick jag en runda på stan. Köpte ingenting, men det är kul att bara gå och titta. Efter det åkte jag och tränade på gymmet en timme. Riktigt tjockt med folk, så här en måndag klockan halv 5. Alla passar väl på att träna på väg hem efter jobbet. Riktigt drygt att behöva vänta på maskinerna, och stressande att folk står och väntar medan jag försöker träna. Inte helt optimalt.

Hur som helst kom jag hem och var tvungen att fixa lite saker på datorn, var rädd att jag skulle glömma det annars. Så nu sitter jag här i mina träningskläder och ska hoppa in i duschen så fort jag tryckt på publicera inlägg -> länka till Facebook.

Puss och kram, vi hörs senare!

Nöjdtjej!

Hej!

Idag har jag jobbat och slitit, trött efter helgens bravader. Först fest i fredags, för att sen jobba tidigt på lördagen. Igår var jag och Kattis hos Linus med en av Linus kompisar och kollade på Gladiatorerna och spelade skräckspel, penumbra black plague efter det, så kom hem sent och började jobba ännu tidigare idag. Jag har haft en jättebra helg, men trött kan jag lova att jag är! Men i morgon är jag ledig, och det är sjukt skönt, då ska jag luncha med Rebecca, träna och läsa i massor!

För närvarande har jag senaste timmarna suttit med CVn och arbetsansökningar, så har sökt kanske 5-8 tjänster nånting. Känner mig duktig och hoppfull, jag vill så galet gärna ha ett arbete med både bättre miljö och bättre anställning. Jag vill nämligen arbeta så pass mkt att jag kan ha råd med en egen lägenhet. Vill helst flytta snart så det hade betytt massor om jag fått ett heltidsarbete någonstans. Så jag känner mig duktig nu, och hoppas att detta kommer ge mig en bättre framtid!

Nu ska jag packa min väska och åka hem till Daniel och vidare till Emil och Elias på spelkväll, ha det bäst, puss!



Jävla ungar!!

Ååhhh jag blir så förbannad på alla jävla ungar som ska vara dryga! Körde på vägen mot Rödeby och fick två EPA framför mig, som inte höll mer än 30, där det är endast en fil i 2-3 km. Jag och Kattis kom fram till att det var synd om han framför, som körde mest långsamt, som inte kunnat trimma sin, de brukar ju trots allt gå fortare än 30. Så jag fick snällt ligga bakom hela vägen, även om jag kanske låg lite nära för att visa att de skulle skynda sig. Inte nog med det svänger de ut till sidan lite halvt ibland, som för att låta mig köra om, för att sen köra ut i vägen igen. Efterblivet, säger vi irriterat, och längtar tills räcket försvinner i början på Rödeby så vi kan köra om. Väl där kör jag om, och upptäcker att de plötsligt hittat gasen, nu var det minsann inte så svårt att få upp hastighet. De försöker hålla sig jämsides men min racerbil har de såklart ingen chans mot så jag vann racet till rödljuskorsningen där vi skulle svänga. Jag skulle vilja be dem att växa upp och skaffa en bil utan ful triangel på!!


Slingor och fest!

Hej!

Nu tänkte jag att jag skulle visa hur färgen blev på slingorna. Nu har det lagt sig lite grann iaf, och det kommer lägga sig lite mer. Vill tillägga att det är lite kass kvalite på några bilder, kameran som sitter fram på mobilen suger..

Tänkte även säga att jag ska på fest nu, hemma hos Max och Filip, ska bli himla trevligt. Blir nog utgång sen med, men får se hur allt blir. Ikväll har jag på mig min fina spetsblus med vit topp under, och mina nya byxor som jag köpte idag på H&M. 199 men 10% för medlemmar, så fick dem för 179, helt okej!

Ha en fin kväll alla, det ska jag ha, puss!!

Före

Medans

Resultatet

Fest!

14 mars

Hej!

Här sitter jag, med håret tunnat och nyslingat, och väntar på att jag ska börja jobba. Jag börjar vid 5 men tänkte åka lite tidigare och ta en hamburgare. Är för lat för att laga mat idag.

Hur som helst är jag jättenöjd med färgen, även om den "lyser" fortfarande. Första dagarna är färgen ljusare än den kommer vara sen, plus att det slingade håret kommer flyta samman bättre med min egna hårfärg. Så har det iaf varit de andra tre gångerna jag slingade håret, så antar att det kommer vara så denna gången också. Därför väntar jag med att lägga upp bild ett par dagar, när färgen "är som den ska vara". Kan tillägga att jag hatar känslan av nyfärgat hår. Håret känns lite stelt och slitet, det luktar lite färg och känns inte som det brukar. Ska ta en lång dusch i morgon med massa balsam och efterbehandling så ska det nog bli bra! Men jag är blond igen, och det är bra!

Annars har jag inte gjort så mkt idag, har faktiskt varit väldigt lat to be honest. Men efter jobbet ska jag kanske träffa Daniel, beroende på några små detaljer, men ska jag inte det ska jag ha en riktigt mysig läskväll.

Ha en fortsatt trevlig dag, puss och kram!

Tisdag

Hej!

Just nu sitter jag hemma hos Daniel. Jag har sovit här inatt, och Daniel har åkt in till stan för att ha körlektion. Vi ska mötas på Amiralen sen och handla det vi ska laga till middag. Men innan dess ska jag hinna duscha och helst köra bort till mamma lite snabbt. Glömde mitt Proactiv där igår, så måste hämta det och tvätta ansiktet. Det är så bra och jag är så glad att jag provade det!!

Nej, duschen nästa, jag kan inte soffa bort mer tid nu!

Ha en fin dag, puss!

Step + fotboll = min kväll

God eftermiddag!

Nu har jag varit och mätt mina fötter, 22,2 cm och 22,5 cm, samt beställt skorna från Melba.se. Fick bli storlek 35 med de måtten på fötterna. Jag känner mig så vuxen i det.. Jag har även ätit en god middag och läst lite grann. Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 4 så jag kan åka och träna. Efter träningen ska jag åka till Hässlegården och spela fotboll med folket. Jag vet dock inte vilket folk det blir mer än Daniel Kattis och Patrik, men det blir kul oavsett, det blir det alltid!

Jag har väldigt länge velat ha en egen lägenhet. Men senaste.. veckan har suget varit så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen...... Allt mamma och papap gör stör jag mig på, allt från deras beteende till hur de sköter saker i hemmet. Jag blir bara arg och irriterad. Och deppig. Jag hatar att bo hemma. Snälla ge mig en lägenhet någon?

Dagens planer

Hej!

Nu ska jag strax göra mig klar att åka till Skopunkten, ska ta hjälp av dem att mäta mina fötter med en sån där mätgrej i trä. Jag ska nämligen beställa hem ett par skor från Melba.se och vill därför veta exakt hur stora mina fötter är när jag bestämmer vilken storlek jag ska köpa. Så det är min första plan för dagen, sen när jag kommer hem ska jag då beställa skorna + en jättefin tröja från samma sida.

Jag hade även tänkt ringa H&M och beställa från deras katalog, då jag har min tillgodokvitton. Just nu får man 25% rabatt, men jag har såklart den koden hemma hos pappa och han svarar inte i telefon förrän i eftermiddag/kväll någon gång, så får skjuta upp det till i morgon. Segt, men jag vill ha rabatten, har inte direkt supermkt pengar tyvärr..

Har även tänkt åka in och träna idag, det är ett steppass vid 1630 som jag tänkte gå på. Det är jätteroligt, och ledaren är kanon. Och innan dess tänkte jag laga mig lite köttfärssås med spaghetti och lite sallad, mums!

Vi hörs senare, glöm inte att njuta av det fina vädret!

Gymmet nästa!

Goddag!

Idag tog jag en lång sovmorgon, det har blivit en vana nu sista tiden, och passade på att tvätta lite och plocka i ordning på rummet. Sen åkte jag hem till mamma och har lagat middag och suttit vid datorn och nöjessurfat. En slapp och skön dag helt enkelt. Nu om en liten stund ska jag in och träna på gymmet, och sen ska jag nog träffa Daniel. En helt lagom söndag måste jag säga, det är skönt att bara vara.

MEN jag måste köpa en sån där man har på armen för mobilen när man tränar, jag hatar musiken på gymmet.. Har hittat en i stan för nån hundralapp, måste bara åka in och köpa den. Men så här dagarna innan lön är ju inte plånboken allt för fet, så kanske ska vänta tills lönen kommit iaf. Får se om jag orkar vänta.

Jag har även hittat ett par nya skor som jag MÅSTE HA, samt en tröja jag vill ha. Och lite smått och gott ut H&Ms katalog jag funderar på att beställa hem. Jag har 150 kronor "till godo" efter att de skickat mig fel vara när jag beställde från deras hemsida i höstas, plus att man just nu får 25% rabatt på valfri vara, så jag funderar bl.a på att beställa hem en topp med paljetter på och en stråhatt till sommaren. Jag känner verkligen för hatt till sommaren. Det känns fräscht.

Men jag får se hur jag gör. Jag har som sagt inte jättemkt pengar just nu, men åååhh vad sakerna är fina. Jag tror de kommer vinna kampen. Jag vill att de ska vinna kampen. Men det vill inte min plånbok.

Nu ska jag hur som helst dra mig in mot gymmet och träna bort lite till. En sak som jag tycker är kul är när träningen märks. Och jag har börjat märka saker med min kropp som ett resultat av träningen. T.ex har jag fått "högre" rumpa av all step jag gått på, och min mage har blivit fastare. Och när jag tränar märker jag också saker, jag orkar tyngre vikter och orkar springa i maskinerna längre tid t.ex. Och det är detta jag älskar, att utmana sig själv och se resultat man inte trodde skulle komma.

JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA, GE MIG EN iPHONEFICKA!

Happy days!

Hej!

Efter en och en halv timme på gymmet, och en lång skön dusch senare ska jag berätta vad som också har gjort mig glad denna veckan. Jag har beställt hem smink från elf.se och det kom för någon dag sen. Det är verkligen jättebra och jättebilligt! Det täcker nästan alla mina minnen av finnarna och det ger en jättefin och naturlig färg. Sa jag att det var billigt? Jag köpte ett "starter kit" med mineralsmink, som bestod av en foundation, en concealer, en rouge, två stycken sminkborstar och en neccessär att ha allt i. Allt detta plus frakten kostade mig 199 kronor. Jag menar, 200 får man ju annars ge för EN av de här sakerna. Och som sagt; det är sjukt bra för att vara så billigt. Plus att de har bra smink, utan massa parabener och giftiga ämnen. Så smink som är bra för huden, till ett biligt pris med bra resultat, och jag är supernöjd!

Jag har även på mig min nya spetströja + topp som jag tänkte visa, det är hur fint som helst tycker jag!






Here we go again

Hej!

Jag har inte kunnat blogga denna veckan heller. Har varit hos mamma så lite, och när jag försöker blogga från mobilen säger den att jag inte kan lägga upp bilderna. Bilderna var hela grejen med inlägget jag försökte lägga upp. Gah. Jag funderar på att byta till wordpress. Har inte hört något dåligt om den bloggsidan, så får se hur jag gör. För jag vill kunna blogga från mobilen och visa bilder, annars är det onödigt att ha den appen......

Hur som helst så tänkte jag visa bilderna nu när jag äntligen har haft tid att lägga över dem till datorn, massa jävla krångel när jag nu har bilderna i mobilen men appen fungerar inte. Ska det va så? SKA DET VA SÅ???

Det fina jag köpte var:

image description

Två träningslinnen från H&M 49,50:-/st

image description

Träningsleggings från Gina Tricot 99:-

image description

Blus i spets Gina Tricot 149:-

image description

Toppar Gina Tricot 59:-/st

image description

Primer Kicks 129:- 79:-

Gitarrsträngar RMs musik 99:-

Jag är så nöjd så nöjd så nöjd med allt detta! Kläderna är underbara att träna i, och spetslinnet, jag menar, det är som en skänk från ovan. Och topparna är så bra, jag kan ha kläder som inte bh passar till, men ändå hålls allt på plats. Och då menar jag verkligen allt på plats. De sitter om en träningsbh fast ännu tajtare, så det gör ingenting att jag är av storlek större vad det gäller bh, jag kan ändå använda de kläderna som kanske är gjorda för de med mindre storlekar. För jag har de mindre storlekarna över resten av överkroppen, så innan de här topparna var jag helt less på att köpa tröjor. Nu kommer min plånbok bli tunnare..

Primern har jag köpt för att exprementera lite. Jag har lite (enligt mig iaf) stora porer vid näsan och i pannan, så tänkte "snygga till" det innan jag lägger sminket. Sen har jag fått bort alla finnar nu, galet jag vet, men jag har små rosa märken kvar som bleknar mer och mer för varje vecka, men då tänkte jag blanda i en grön ögonskugga i primern, så döljer det förhoppningsvis det rosa och min hy blir bra tills märkena försvunnit av sig själva. Och slutligen, nya gitarrsträngar. Min Dsträng gick av för jag vet inte hur länge sen, men jag har inte fått tummen ur och fixat nya. Förrän nu. Och nu ska de bara på plats med. Men det hoppas jag Daniel kan hjälpa mig med. Annars känner jag några som kanske kan göra det för en billig peng. Jag har nämligen inte tålamod till att sitta med det själv. Jag skulle bara bli arg och ta sönder gitarren. Nästan. Men jag hade blivit arg i alla fall.

Det blev ett långt inlägg, men det var vad jag hade att säga för nu. Har mer att berätta men det får bli lite senare, jag funderar på att åka och träna nu, så får fortsätta skriva senare. Det händer så mycket just nu, och det gör mig glad!

Puss så länge!

Måndag

Hej!

Alla måndagar behöver inte vara dåliga. Min måndag har varit jättebra, tog en lång och välbehövlig sovmorgon efter att ha jobbat stängning igår. Därefter åkte jag och hämtade Daniel och vi åkte in till stan. Där åt vi på kebabhouse för första gången, och det var jättegott. Därefter sprang vi massa ärenden och jag köpte lite välbehövliga och lite fina saker. Bilder kommer i morgon hoppas jag. Efter alla ärenden tog vi en efterrätt på 3g, och sen åkte jag och tränade på gymmet. Det kändes jättebra idag, och jag längtar tills nästa träning.

Just nu sitter jag hemma hos Daniel och vi ska se på game of thrones avsnitt 2, och mysa med lite kvällsmat.

I morgon blir det step innan jag ska jobba, och sen har jag ingenting planerat för kvällen. Men det är skönt att ha kvällen öppen för förslag.

Ha en trevlig kväll, här kommer en bild på min fina efterrätt; glass med smak av jordgubbar och körsbär/choklad, supergott!


Bästa filmen på länge!

Rubriken säger allt; 5 <3 av 5 möjliga. Filmen var helt galet kul, och den hade en bra story. Den kommer utan tvekan ses fler gånger. Godnatt!


Bio!

Hej!

Just nu sitter jag och Daniel och väntar på att bli insläppa till biosalongen, vi ska nämligen kolla på filmen "This means war", och den verkar jätteroligt, i alla fall var trailern det. Snart ska jag köpa massa massa popcorn, och sen blir det en och en halv timme mys, jag trivs!


Inget jobb för mig idag.. :(

Hej!

Det blev inget jobb för mig idag. Igår eftermiddag mådde jag illa en stund, men mådde bra hela kvällen. Och nu när jag vaknade mådde jag illa och var nära att kräkas ett par gånger. Så jag fick sjukanmäla mig. Jag vet inte om det är någon sjuka jag har, men det känns dumt att riskera. Jag menar, stå på jobbet och känna "nu kommer det..!" Usch. Men jag mår bättre nu. Har lyckats få i mig lite frukt och nån sked nutella, tänkte att det kunde mätta lite vilket det också gjorde. Så jag hoppas det bara var tillfälligt, kanske magens protest på att jag igår enbart åt en dubbelmacka och 1/3 pizza, för att sen inte äta något förrän nu klockan 1. Det känns logiskt, men man vet aldrig, nu i kräktider.

Jag ska hur som helst pallra mig bort till Daniel om en liten stund. Jag är ditbjuden på tacos, och det tackar jag inte nej till. Jag hoppas med att tacokryddorna ska slå ihjäl de sista tänkbara bakterier som kan ha med mitt illamående att göra, för sjuk vill jag verkligen inte bli. Jag ska jobba långpass i morgon, och vill inte ligga hemma sjuk.

I övrigt måste jag tacka alla för en jättetrevlig kväll igår. Jag hade superkul, och även om kvällen tog en annan vändning än vad jag hade väntat mig så gjorde det ingenting, jag har inte haft så djupa, filosofiska samtal sen jag vet inte när. Men riktigt kul hade jag hur som helst!

Hoppas alla får en fin dag, jag hoppas jag är frisk för jag vill utnyttja denna fina lördag. Puss på er!

image description

image description
Kolla vilken fin krokus jag
hittade hemma igår!
Riktigt fina vårtecken,
och det känns
i luften att våren är på väg!

P.S. Vem behöver en riktig
kamera när man har en
iPhone 4s? D.S.

RSS 2.0