Billie the visiondagen

Hej!

Denna veckan har burit mer sig så många hädelser och känslor. Glädje, saknad, nervositet, hoppfullhet, entusiasm, listan kan göras oändlig.

Till att börja med frågade min arbetskamrat om jag vill ta över hennes lägenhet, och på måndag skriver jag på kontrakt. Igår skrev jag slutprov på telenor och blev godkänd. Så hela veckan har gått till plugg och massa orostankar. Men det gick bra och jag är så lättad!

Igår var jag på teater och grillkväll med mkt trevligt folk, vi sov över för att idag åka på världens äventyr. Och jag skojar inte.

Jag älskar bandet Billie the vision & The dancers, och min vän Tobias känner dem lite grann, så i inflyttningspresent hade han ordnat så jag fick alla deras släppta skivor, varav den sista signerad av hela bandet. Plus att den trycktes i onsdag och inte har släppts offentligt än, men jag har en! Så jag fick hälsa på bandet när vi hämtade skivorna, och sen satt vi utanför deras rum när de repeterade och lyssnade. Och jag bara grät. Konstant. Det var verkligen den bästa inflyttningspresent jag kunde få. Det här kommer jag alltid bära med mig, det var bättre än att se konsert med dem för det var bara för mig, och det gör mig så rörd. Tack Tobias, du är bäst!


Tusen nålar

Godkväll!

Denna veckan har varit spektakulär. Har träffat fina människor, tagit mina första samtal på Telenor och haft en släng av influensa. Mådde jättedåligt i torsdags men tvingade mig själv att vara på jobbet, för att sen vakna på fredagen och må om möjligt ännu värre trots dryga 10 timmars sömn. Så jag var hemma igår och efter att ha sjukanmält mig sov jag 5 timmar till. Och satt som ett kolli hela dagen och tittade på massa film. Framåt kvällen mådde jag dock bättre, även att alvedonen gått ut kroppen. När sen klockan ringde vid 8 i morse mådde jag på något vänster bra. Fråga mig inte hur det gick till, men jag har inte känt mig dålig på något sätt idag. Så jag ringde och friskanmälde mig och hoppas det inte vänder till måndag, för jag varken vill eller kan missa något på jobbet nu. Jag hoppas det bara var något tillfälligt.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, har fått en ny låt på hjärnan, så typiskt mig. The Cave - Mumford & Sons är det denna gången. Den är jättemysig, men jag har tendens att lyssna sönder låtar. Lyssnar konstant ett tag sen tröttnar jag. Gör samma misstag med alla låtar jag gillar, men jag kan bara inte sluta lyssna när de väl kommit till mig.

Jag har dessutom gjort en ansiktsbehandling ikväll. Köpte hem en Amazing Roller för ett tag sen, och ikväll var det premiär. Får se om det hjälper, den ska hur som helst ge finare hy, ta bort ärr osv, och det behöver jag efter hur min hy var i höstas.. Behandlingen går ut på att man rullar en borste med små nålar över ansiktet som tränger ner i huden och stimulerar huden att producera kollagen och självläka skadade celler. Här är en länk om ni är intresserade eller har samma problem som jag. http://amazingbeauty.se/hudvard/amazing-roller/
Det gjorde inte särskilt ont, vilket jag trodde det skulle göra, så jag kommer fortsätta och se om jag får resultat. Men allt händer med huden som de beskriver i instruktionerna, så nu inväntar jag bara en finare hy.

Resten av kvällen ska jag spendera i min fåtölj. Antingen med en bok eller film. Har inte bestämt mig än. Men lugnt ska jag iaf ha det så jag inte blir värre till måndag.

Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, puss och kram!

Mumford & Sons – The Cave

RSS 2.0