Feeest!

Nu åker jag till stan med Kattis. Vi kanske ses där ute? :)


Bilder från igår

Jag och Kattis var ju som sagt och köpte lite saker till mig igår, tänkte visa vad det var jag köpte.

Vinterkänga med klack, Skopunkten 349:-

Klacksko, Skopunkten 349:-

Klacksko, Skopunkten 399:-

 

Skoputssvamp, Skopunkten 10:-


Underställ, Intersport 350:-

 

Varm tjockisjacka, Intersport 690:-


Termobyxor, Sportkompaniet 999:-

 

Fina saker va? Och till bra pris måste jag säga. Är särskilt nöjd med jackan, den var nämligen prissänkt från 1000 till 690, dessutom är det barnstorlek. Hade det varit dam hade den varit ännu dyrare. Tur att jag inte är så lång :)

Ikväll är det fest, så jag ska snart börja göra mig i ordning. När jag orkar. Men innan det ska jag nog gotta ner mig i min bok och vila, är trots allt inte helt frisk än.

So long!


Start of something new

Saker och ting löste sig igår, vi försöker på nytt. Tack underbara Kattis för att du finns här för mig och låter mig prata, skratta, gråta, och allt vad jag hade för mig igår. Jag mår mkt bättre av att ha fått din tröst och ditt stöd, och mina problem har som sagt löst sig. Vad skulle jag göra utan dig gumman?

Nu ska jag strax iväg till jobbet, de ringde mig igår kväll och undrade om jag vill jobba lunchen idag, och jag tackar inte nej till några extra timmar, särskilt inte nu när jag köpte massa dyra skidkläder och skor i går. Men jag är supernöjd med det jag köpte, kommer se awesome ut i skidbacken! :D

Vi hörs senare!


Where am I standing?

Nu ska jag till stan med Kattis och köpa skidkläder och skor. Och prata av mig, vilket behövs kan jag meddela. Det är nämligen ganska mkt strul på det privata planet, och jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Allt är verkligen upp och ner och jag.. vet inte ens hur jag ska formulera mig. Nej, jag får nog prata med Kattis och se om något kanske klarnar. Önska mig lycka till..

'Cause I want to, cannot help, but dance

Jag. mår. i. princip. bra. idag. Och jag är överlycklig!

Det betyder att jag kan kolla skidkläder idag med Kattis, vill nämligen passa nu när de har förra årets kollektion för halva priset + att jag kan gå på yoga ikväll (om jag känner för det då hehe). Jag menar, pyttelite huvudvärk och en lite täppt näsa är överkomligt.

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, kanske ska ringa Daniel och se om han vill träffas. Men innan det ska jag gå och vara lite tjejig, och tvätta ansiktet, borsta tänderna, smörja in ansiktet och allt sånt där som gör att man känner sig lite fräschare efteråt.

Vi hörs!

Sälen bokad!

Kvällen har spenderats hos min underbara Kattis! Först bokade vi resan till Sälen i februari, och sen satt vi och pratade hela kvällen, supermysigt!

Vi som åker till Sälen är jag, Kattis, Patrik x2, Linus, Emil, Elias och Marcus. Ett riktigt härligt gäng att åka med måste jag säga. Det bästa av allt är att vi kommer ha två hemmafruar under veckan; Emil och Elias ska inte åka skidor, så de har lovat att de ska ha maten lagad, och att det är varmt i huset och bastun när vi kommer hem från backen. I don't mind :D

Men nu ska jag sova bort det sista av min förkylning tänkte jag, så jag är pigg tills i morgon när jag och Kattis ska köpa skidkläder + tillbehör, och lite nya skor till mig. Ibland känns allt så bra. Detta är en sån kväll. Bon nuit mes amies!

Massa sjukinlägg

Nej det blir ingen träning idag heller. Skulle ha gått på aerobic ikväll, men förkylningen har mig fortfarande i sitt våld. Jag blir så ledsen, jag vill träna.........

Men jag ska i alla fall upp till Kattis och bestämma hur vi gör med skidsemestern i februari, får hoppas jag inte smittar ner de andra, känns inte så snällt.

Nu ska jag fortsätta läsa och vila upp mig tills jag ska till Kattis, och förhoppningsvis vila bort det sista av förkylningen. Vi hörs lite senare!

God morgon!

Jag kan meddela att efter en lång natts sömn, med diverse hjälpmedel för förkylning, mår jag bättre. Jag mår inte bra, men bättre. Om det fortsätter i denna takten kan jag utan problem gå ut i helgen, vilket är planerat. Frankie är glad :D

Dagens planer ser ut så här: Läsa, se film, äta goda saker och bara vila. Som jag skrev igår borde man bli bättre av att göra det man vill och äta och dricka det man gillar, och efter att ha gjort det igår mår jag bättre idag, så jag fortsätter på den taktiken!

Kvällen so far

Jag känner mig så duktig. Ikväll skulle jag ha tränat i tre timmar, men nu mär jag är sjuk har jag istället suttit still hela kvällen och ätit choklad, godis och popcorn. Kontrasten känns underbar!

Men skämt å sido, jag är sjuk så jag förtjänar att äta saker jag vill, jag bara insåg att jag gick in med motivationen att ikväll kanske förlora åtminstone några hekto, men la istället på mig dem. På ett sätt är det skönt att vara sjuk, på ett annat ett rent helvete - ur många aspekter.

Just nu sitter jag och tittar på House, och funderar på om jag ska läsa lite när detta är slut. Är helt fast i boken jag läser nu, frågan är bara om nyfikenheten övervinner tröttheten.

I vilket fall hoppas jag kunna sova bort det mesta av förkylningen, men jag får nog inte hoppas på att jag mår alltför bra när jag vaknar, för gör jag inte det blir jag bara besviken. Good night, sleep tight!

En sjuk människas förhoppningar

Gud vad jag bloggar mycket idag känner jag, men jag måste skriva av mig mitt hat mot förkylningen.

Jag kommer strunta i allt som heter träning idag, inklusive yogan, men det är inget jag njuter av, tvärtom. Jag VILLE verkligen träna, och så får jag inte det. Stackars mig. På riktigt.

Nu sitter jag här med en fruktsmoothie och funderar på hur jag ska tillbringa kvällen. Mamma är iväg på tupperware-party så har lägenheten för mig själv, skönt när man är sjuk. Men det blir nog att ta fram chokladen, som jag för tillfället inte klarar mig utan, och min superbra bok och läsa. Det tror jag är bästa kuren för förkylning - äta och dricka det man tycker är godast samtidigt som man gör det man älskar. Eller ja, jag hoppas att det är så, för då kanske jag kan träna om några dagar.


...

Nu ska jag klaga lite till. Har redan sagt att jag hatar att vara förkyld. Men det jag hatar ännu mer är att vara bara lite förkyld, som jag är just nu. Att vara precis i gränslandet mellan frisk och riktigt förkyld. Jag menar, ska jag nu vara sjuk kan jag ju vara sjuk på riktigt, och sen bli helt frisk och kunna leva normalt igen. Har nämligen en känsla av att denna förkylning kommer göra som mina förkylningar brukar; hålla i sig till nästa sommar. So bring it on bitch, and then leave me alone!

Självklart..

Jag har blivit förkyld. Näsan är täppt, halsen och huvudet gör ont och jag känner mig typ.. borta. Inte kul på något sätt. Jag som tänkte träna HELA kvällen. Man ska ju inte träna när man är sjuk, så vet inte hur jag ska göra. Kanske bara ska gå på yogan ikväll, det är ju trots allt inte jätteansträngande.

Åååh jag blir så ledsen, jag vill ju träna! Jävla helvetes förbannade ödets ironi D:

Bara för att jag kan!

Jag måste slå ett slag för peeling. Har precis peelat + rengjort + smörjt in ansiktet, och nu sitter jag här len som en babyrumpa i ansiktet. Love it!

Just nu försöker jag planera in vilka pass jag ska träna denna veckan. Är nämligen ledig heeeela denna veckan + måndag tisdag nästa vecka, så jag tänkte passa på att träna nu när jag för en gångs skull är ledig. Har under de senaste tre veckorna varit ledig 4 dagar tror jag, så har inte haft möjlighet att träna alla pass jag vill. Så här kommer nog veckan bli:

Måndag - Blir min lediga dag denna veckan, då jag är ur form efter att ha jobbat väldigt ofta senaste tiden
Tisdag - 17-18 latinodans, 18-19 aerobic, 20-21 yoga
Onsdag - 19.30-20.30 aerobic
Torsdag - 18-19 afro-powerdans, 19.30-21 yoga
Fredag - 16.30-17.30 step
Lördag - Ingen träning för då är jag nog lite bakis, och det är farligt att träna då.
Söndag - Kanske lite bakis här med, men till 19-20 aerobic-passet borde jag vara i form!

Måste säga att jag känner mig hurtig och duktig. Ser fram emot att få träna igen, det liksom kryper i benen. Har även som mål att tappa några kilo fett och göra muskler av dem istället, så kärlekshandtagen kanske äntligen försvinner? Känns snyggare + hälsosammare.

Nej, nu ska jag läsa ut min bok, måste lämna tillbaka den på biblioteket idag och vill inte gärna betala för en försent lämnad bok.

Wingardium leviosa!



Just nu

.. ska jag dra mig bort till Daniel, där en äppelpaj står på bordet och väntar på mig. :D Vi ska även kolla på vår nya favoritserie; Mad Men. En riktigt kul och bra serie i 60-talsmiljö som inte handlar om så jättemycket, men man fastnar ändå. Det kallar jag skills!


Hard candy

Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Christofer med Kattis, Patrik, Linus, Jocke, Rebecca och Emma. Vi tittade på två filmer, Top shots och Hard candy. Båda två var ganska konstiga, men jag gillade dem. Om den sistnämnda kan jag bara säga; Go girl!

Nu sitter jag och gör mig klar till jobbet, börjar vid 1 idag så helt okej sovmorgon, plus att det är helg vilket betyder ob-tillägg. Jag trivs! :D

God I'm tired..!

Igår var det fest hos Kattis. En riktigt bra fest dessutom. Jag och Daniel gav henne ett kit med spasaker; massageojla, body lotion, duschtvål, såna där som bubblar sönder i vattnet och doftar gott när man badar och lite annat. Och ett grattiskort förstås. Hemma hos Kattis var det dans, ölspel och sanning&konsekvensspel som gällde. På det sistnämnda hände det ganska många roliga och pinsamma saker, tror alla som var med håller med mig.

Väl ute sen träffade jag min kusin Emmelie, väldigt roligt då vi knappt ses längre, och vad är ett bättre ställe att träffas på? Träffade även massa andra trevliga människor ute, och en del lite mer creepy människor om jag säger så. Men på det stor hela hade jag en toppenkväll, så tack alla som var med och gjorde kvällen awesome!

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på maten. Det serveras fläskfilé, klyftpotatis, brunsås och massa goda grönsaker. Mums! Efter det ska jag upp till Kattis, där vi ska bestämma hur vi gör med skidresan i februari. Ska bli riktigt kul att få komma iväg, och få lära sig åka skidor. Har åkt en gång i hela mitt liv, så känns att det är på tiden att jag lär mig.

Nej, nu ska jag försöka skynda på maten, är superhungrig och supertrött efter att ha jobbat hela dagen. (Hela dagen = 3 timmar, men jag är lika trött som efter 8, det har sina anledningar idag) Så är det massa stavfel och skit vet ni varför. :)


Trött Frankie

I've got a feeling!

Jag hittade present till Kattis tillslut, två fina randiga paket och ett kort från mig och Daniel. Jag köpte även lite smått och gott till mig; Body butter från Hawaiian Tropic med doft av lome coolada, en sminknecessär från kicks och ett rött läppstift från Isadora, som jag för övrigt har på mig ikväll. Jag doftar även gott av mitt nya body butter. Skönt att man känner sig fräsch så här en fredag!
Nu ska jag springa till bussen, det är fest hos Kattis, och min buss går typ nu. Så här ser jag ut ikväll. Vi ses i dimman!

Hard work work

Nu ska jag kila iväg till jobbet, och därefter åka och köpa födelsedagspresent till Kattis. Ikväll är det nämligen hennes 18årsfest! Ska bli riktigt kul att äntligen få gå ut med henne :D
Så här ser jag ut på jobbet idag, minimalt med smink och en fläta på sidan. Jag har verkligen ansträngt mig :D Jobbet; here I come

Åh!

Det blev varken afro eller yoga. Hon som håller i båda passen var tydligen bortrest. Istället för afron var det ett danspass som dessvärre var riktigt tråkigt. Man blev varken glad eller motiverad att röra på kroppen, samtidigt som blicken gick mot klockan titt som tätt. Men men, nu har jag provat det passet och vet att jag inte ska gå dit igen. Det som däremot var kul med att träna idag, var att jag träffade Louise som skulle på samma pass. Istället för yoga var det ett flexpass, där man "gör konditionskrävande rörelser". Bra ersättning för yogan dit man går för att slappna av och finna inre frid. Så jag åkte hem efter danspasset, besviken, när kvällen inte riktigt blev som jag hade hoppats på.
Men nu sitter jag här, nyduschad, och tittar på the big bang theory. Ett av världens bästa program, utan tvekan. Så kvällen är inte helt förstörd, även om den började kasst.
För övrigt hatar jag att det inte alltid går att få blanksteg här i bloggen. Jag gör ett blanksteg men texten sitter ihop sen ändå. Någon som har tips på hur man får det att fungera?

Shake it baby

Idag har jag och Daniel varit, hör och häpna, ute i skogen och plockat svamp. Vi hittade inte så mycket svamp, någon hade varit där och plockat alla redan. Buhu för oss.
Nu under eftermiddagen har jag mest tagit det lungt, ätit middag med mamma och försökt få ihop bloggen. Vilket inte har varit det lättaste kan jag meddela. Jag insåg att man inte kan få bloggen särskilt snygg eller få den som man vill om man inte betalar, vilket man i och för sig måste göra med allt idag, men ändå. Hoppet sjönk en aning. Får se om jag uppgraderar mig eller om jag håller mig på den här nivån, jag kanske tröttnar snart haha. Nej men skämt å sido, jag trodde faktiskt man skulle kunna göra lite mer med den utan att betala.
Anyhow, ikväll ska jag träna. Blir lite afro power och skaka rumpan av mig, och efter det 90 minuter yoga. Känner att jag behöver träna av mig lite, har tusen saker i huvudet och skulle vilja släppa dem för åtminstone 150 minuter.
Men fram tills afron börjar ska jag sätta mig och njuta av en bra bok och en ruta choklad, jag måste ju ha något att träna bort sen :D


Välkommen till min blogg!

Då har även jag tagit steget och införskaffat en blogg. Ska bli spännande att se vad som växer fram. Bazinga!

 

 


RSS 2.0