Jag saknar dig!

Idag är det tre år sedan min mormor dog. Min underbara fantastiska mormor. Det går inte en dag utan att jag saknar henne. Allt vi gjorde tillsammans. All kärlek hon gav. Under hela min uppväxt.

Jag var hos mormor och morfar nästan varje helg och sov där när jag var liten, och var väldigt ofta där och hälsade på, eftersom de bodde så nära min högstadieskola. Jag och mina kusiner har nästan bott där tillsammans, och varit ute i deras sommarstuga fler gånger än jag kan räkna. Och hon kallade mig nästan alltid för pian, ni vet man kan säga "hej lilla pian", så sa hon alltid. Och jag kände mig så speciell. Men sen blev hon sjuk, och blev sämre och sämre. Hon höll ut många år och kämpade med alla cellgifter och provtagningar. Tillslut orkade inte hon eller kroppen mer, och hon somnade in i stillhet i sin lägenhet. Idag för tre år sedan.

Sista gången jag träffade henne när hon levde minns jag väldigt starkt. Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det. När jag kom hem till hennes lägenhet satt mamma, mina två kusiner och min morbror där. Mormor låg i sin säng, och sov, okontaktbar. Hon svarade inte på tilltal eller något annat sätt att ta kontakt på. Under hela tiden jag var där. Men sen när jag skulle gå, gick jag fram till henne och lutade mig ner och sa hej då till henne, för jag trodde att det var sista gången jag såg henne i livet. Jag pussade henne på kinden och berättade hur mycket jag alltid älskat henne och att jag kommer sakna henne. Då öppnar hon ögonen och tittar in i mina ögon, tar tag i min hand som ligger bredvid hennes på sängen, trycker den och säger "Hejdå pian", släpper min hand och blundar igen, som om ingenting hade hänt.

Det var det finaste avslut jag kunde få.

 


It's getting dark out side

Godkväll!

Visst har det blivit sjukt mörkt ute nu när klockan är tillbakavriden? Körde hem från jobbet halv sex och det var svart som natten. Det gör mig ledsen..

Nu sitter jag i alla fall här i soffan och tar det lugnt efter en lång arbetsdag. Har även shoppat lite på H&M.se, hittade massa fina accessoarer till helt okej priser, jag kommer känna mig så fin så i vintermörkret!

Vi hörs senare, nu ska jag dö en stund, puss!

Resumé av gårdagen och idag

Goddag!

.

Igår var en fullspäckad dag! Vi åkte till Kalmar vid halv tolv, och gick i massa kläd-och skobutiker. En sak som gjorde mig förvånad med glad var att Daniel frivilligt handlade kläder. När händer det annars liksom?

Vi var även en tur inne på Media Markt, och avslutade dagen med att äta på IKEA, där jag förutom mat köpte jättefina inslagningsband, blev helt kär måste jag säga. Ser fram emot alla fina paket jag kan slå in sen! Köpte även lite godis, det hör liksom till när jag är på IKEA.

Därefter åkte vi hem till mig och fikade lite, i väntan på bion. Och Tintin-filmen var faktiskt bättre än jag hade hoppats på. Men hela 3D-grejen är jag lite besviken på. Visst, det blev ett annat djup i filmen, men tyckte inte det var en så där stor sensation. Två gånger under filmen "kom-någonting-ut-ur-skärmen-mot-mig", och det tyckte jag var lite snålt. Märkte därför inte så ofta att jag hade betalat 35 kronor extra för 3D. Plus att 3D-glasögonen var jättetunga och kasade ner för näsan hela tiden. Men filmen i sig var jättekul, vill gärna se den igen, men utan 3D isåfall.

Därefter körde jag hem Daniel och vidare hem och la mig och sov direkt.

Nu är jag hemma hos pappa och har gått igenom posten. För ett par veckor sen gick jag med i H&Ms klubb. Fick fylla i en sån där talong med namn, adress och sånt. Enligt mig skriver inte jag så otydligt, men tydligen gör jag det. H&M hade fått FRANKSSON till FREDRIKSSON. Visst, båda namnen börjar på F och slutar på SSON, men annars är de väl inte så lika? Så ska ansöka om ett nytt kort, känns fel att det står Therese Fredriksson på mitt kort..

Vet inte riktigt hur jag ska spendera dagen här i skogen, men ska nog ta det lite lugnt och läsa tror jag. Kanske rensa lite och bära saker till vinden - om jag orkar. Men det är söndag, vilodag, så jag tänker vila mest.

Puss!

Du ser inte död ut ju!

Om ett par minuter ska jag åka och hämta Daniel på jobbet, och sen vidare hem till honom för att vakta hus.

Har varit en händelserik dag, barnen på fritidset blev ganska rädda, men många av dem skulle visa sig modiga och fråga massa frågor som gjorde allt mindre trovärdigt. Antagligen för att lugna sig själva. Tex "du ser inte död ut ju?","vilken skola går du på?", "får jag krama dig?" osv. Men det gick bra, tror jag iaf!

Efter det åkte jag hem och tvättade av "blodet" jag hade utsmetat runt munnen och sen vidare till jobbet. Massa folk där ikväll så det var lite stressigt. Men jag hoppas jag höll måttet.. :)

Men nu ska jag packa ner mina saker i bilen och köra till BLT, där Daniel förhoppningsvis står och väntar. Puss!

Förvirrad är bara förnamnet

Schemat för dagen har blivit lite annorlunda. Jag jobbar kväll istället för dag, för klassfesten var på lördagen, jag måste ha blandat ihop dagarna.. Och på lördag ska jag och Daniel till Kalmar och sen gå på bio, så jag får gå på nästa klassfest istället. Får hoppas det inte fröjer alltför länge till nästa, jag vill ju träffa alla igen..

Klockan tre ska jag i alla fall hjälpa till och skrämma barn på en halloweenfest på ett fritids, om jag har fattat rätt, och börjar sen jobba halv fem. Slutar klockan åtta, och ska då hem och packa. Vid tolv inatt ska jag hem till Daniel och hålla honom sällskap till lördagen. Det är bara han och hans lillebror som är hemma, så vi är huspassare! Och på lördag förmiddag åker vi till Kalmar, riktig mysdag!

Million pieces

Goddag!

Idag har jag varit hos Daniel igen och hjälpt honom med körkortsteori, känns som att det är jag som ska ta körkort igen haha. Men han är duktig, vilket glädjer mig, för då kanske jag slipper köra så fort vi ska någonstans :)

Nu ska jag strax gå och göra mig klar för att jobba, ni vet, sudda ut trötthetstecknen så gott det går och fixa till håret lite grann.

I morgon ska jag och Kattis hjälpa till på hennes mammas skolas dagis, de ska ha halloweenfest för 3-4klassarna och vi ska skrämma skiten ur dem! Det ska bli kul, hoppas de blir rädda bara! Efter det ska jag på klassfest i det saknade Bräkne-Hoby. Har verkligen saknat alla sjukt mkt sen studenten, det gäller även de som fortfarande går på skolan, som om jag fattat det hela rätt kommer komma ner en stund efter vår reunion.

Nej i morgon blir en stressig dag, när jag jobbar 11-15, och ska vara på halloweenfesten 15. Får hoppas jag kan gå lite tidigare från jobbet. Sen beroende på hur länge den festen håller på, får jag kanske åka direkt till Hoby. Men kul ska det bli!

Vi hörs!

Dagens i-landsproblem

Åh jag har hittat världens finaste skor! Någonsin. Enda problemet är att de är svindyra. Det gör mig ledsen. Vet liksom inte om jag ska lägga de pengarna på de skorna, eller om jag behöver dem till nåt annat. Men jag funderar på att skicka efter dem, eftersom brandos.se har fri frakt och retur, så kan jag prova dem och se hur de sitter och bestämma mig sen. Jag menar, om de ändå inte sitter bra eller är jobbiga att gå med så har jag inte förlorat nåt, jag slipper däremot fundera mer över det.

Men om de nu sitter bra, och är sköna att gå med, är jag lite körd.. Men här är skorna i alla fall, jag önskar att jag hade en lite djupare plånbok..


Svart lädersko, 999:-
Röd pumps, 899:-

En stund innan äventyret

Idag har jag ringt telenor och försökt lösa allt problem med mitt bredband. Ska tydligen göra ett tptest igen, ett test som mäter allt som har med det mobila bredbandet att göra, och sen vänta på resultat. Kanske får avbryta abonnemanget om det inte går att lösa. Det konstiga är att det ska finnas 4G här, men jag som betalar för 16Mbit får 0,5-3Mbit. Mycket märkligt..

Jag har även umgåtts med Daniel, vi satt och hjälptes åt med hans körkortsteori. Tänk att så mkt sitter kvar efter mer än 1,5 år, helt otroligt!

Men nu om en liten stund ska jag iväg på äventyr, wish me luck!


I'm no super man

Godkväll!

.

Idag fick jag jobba över 40 minuter på jobbet, var fullständigt kaos en stund, men så är det löning med. Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att Ghost wisperer ska börja, insvept i en filt. Ska försöka resa mig innan det börjar och tvätta bort mitt smink, men det är väldigt svårt. Jag är helt slut i hela kroppen, plus att jag har träningsvärk.

Både jag och Daniel har jobbat kväll idag, så vi bestämde oss för att äta tillsammans i stan innan vi började. Efter det, när Daniel hade börjat, gick jag en runda på stan. Jag hinner inte riktigt med det nu för tiden, så var skönt att få gå och titta och drömma om allt fint jag såg. Men jag köpte faktiskt lite småsaker till mig själv.

Cosy long sock, Cubus, 149:- , Puderborste, Kicks, 145:- , Puder från Clinique, Kicks, 275:-

 

Nej nu har Ghost wisperer börjat, nu sveper jag filten tätare om mig och önskar er alla en trevlig kväll!


Resultat av slingning!

Som jag har berättat slingade jag håret igår hos Agneta, och klippte och tunnade luggen lite. Som vanligt är jag jättenöjd, och här är resultatet!


Före                                                  Efter

Till salu!

Nu har jag bestämt mig för att sälja mina kläder och skor jag inte använder längre. Beskrivning och pris kommer stå under varje bild, men priset kan diskuteras. Jag kan även tänka mig att byta kläder om någon annan också säjer sina. Är ni intresserade, skriv en kommentar med namn och mailadress samt vilket plagg det gäller, så hör jag av mig.

Det är ganska många plagg jag säljer, och alla bilderna är inte helt 100 med ljus och reflektioner, men jag anser att de är tillräckligt bra för att se plaggen. Om ni tycker någon bild är dålig och vill se den skarpare, mörkare, ljusare eller vad det nu kan vara, skriv så ordnar jag såklart det!

En sak till, de flesta av kläderna är ganska skrynkliga på bilderna, det är för att de har legat i min garderob utan att bli använda ett tag. Om ni vill köpa något av plaggen kommer de inte vara skrynkliga när ni får dom!

Här är det jag säljer:


Vita klackskor, använda en gång, 50:-

Jeans med låg midja och något utsvängda vader, storlek 26/32, 50:-

Brun v-ringad t-shirt, storlek L men sitter som S/M enligt mig, 20:-

Vitt v-ringat linne, storlek S, 10:-

Grå kjol med svart resår i midjan, storlek 40, 30:-

Lilamönstrad t-shirt, storlek 36, 20:-

Jeanskjol, insydd till storlek 36/38, 40:-

Vita jeans med låg midja, raka ben, storlek 34, aldrig använda, 50:-

Vit sommarblus, storlek 36, 30:-

Röd aftonklänning med korsett i midjan och avtagbara axelband, Victoria Silvstedt, storlek 40, 300:-

Svarta stuprörsjeans med låg midja, storlek 34, 50:-

Svartvitrandig kjol med svart skärp som knytes till rosett i midjan, storlek 42, 30:-

Blå t-shirt med svart tryck, storlek M, 20:-

Ljusrosa shorts, normal midja, storlek S, 10:-

Grå jeans, normal midja, raka ben, storlek 164 men sitter som 36 enligt mig, 40:-

Svarta tygbyxor, lite utsvängda vader, normal midja, storlek 38, 30:-

Grå/rosarandig lång t-shirt, storlek 36, 20:-

Svart t-shirt med grå tryck, storlek M, 10:-

Aprikosfärgad tunika, storlek XS, aldrig använd, 40:-

Blå jeans, normal midja, lite utsvängda vader, insydda till (36/38)/32, 40:-

Blå jeans, normal midja, raka men säckiga ben, insydda till 38/32 40:-

Ljusblå jeans, normal midja, lite utsvängda vader, storlek 158 men sitter som 36 enligt mig, 40:-

Svarta tygbyxor med snörning i midja och ben, normal midja och raka ben, storlek 40, 20:-

Jeanskjol, storlek S, 40:-

Munkjacka med snöre i midjan, storlek S, 10:-

Svart t-shirt, storlek 160, 20:-

Vit bh med avtagbara axelband, storlek 75C, 10:-

Vit bh, storlek 75D, 10:-

Vit övertröja med Musse Piggtryck, storlek M.
Några små fläckar på magen som inte går bort, men som knappt syns. 20:-

Rosa vårjacka med kärp i midjan, storlek 170 men sitter som XS/S enlig mig, 40:-

 

Sådär, det var alla kläder och de skor jag vill sälja just nu. Hoppas ni hittar nåt ni gillar, puss!


.

Då var alla saker jag ska sälja fotade och bilderna inlagda på datorn. Pust! 

Hinner dock inte lägga upp dem för annons, jag måste göra mig klar för jobbet nu, börjar nämligen om en timme. Efter jobbet hoppas jag att jag ska få träffa Daniel, men vi får se vad som händer ikväll.

I morgon ska jag slinga håret ljust igen, vilket jag verkligen har längtat efter, utväxten är lite väl stor nu, och färgen har nästan försvunnit i resten av håret. Är något mellanting mellan nyslingat och min vanliga hårfärg, och det känns sådär. Så före och efterbild kommer i morgon eller på tisdag, ska bli kul att själv se skillnaden!

Nej, mot sminkbordet nu och sudda ut mina fel och brister, så jag inte ser så nyvaken ut på jobbet :D

Lördag 22 oktober

Goddag!

Kaos på jobbet idag, är trött sen igår så tyckte alla människor var ännu jobbigare än vanligt + att folk av någon anledning inte visste vad de ville beställa idag. De beställer en sak, och kommer sen och klagar på att de inte fått två andra saker. Nej, du beställde inte de andra två?

Festen igår var i alla fall toppen, hade kul från början till slut. Massa dans och massa folk, enligt mig den perfekt kombinationen! Tack alla som var där för en awesome kväll!

Just nu sitter jag halvdöd i soffan, jobbet och middagen gjorde mig helt färdig, skulle helst sova, men det är nog en aning tidigt för det. Kanske ska läsa lite, och se om jag och Daniel ska träffas idag. Vi har inte setts på två dagar nu, så tycker det vore på sin plats.

Ska börja sälja lite av mina kläder som jag inte använder, eller lite, det är ganska mycket kläder faktiskt som bara har legat/hängt i garderoben utan att bli använda. Så letar ni kläder till billiga priser, håll ögonen öppna!

Puss och kram, vi hörs!

 


Fest hos Emil, nuuuuuu!

Party party, det kommer bli en riktigt kul kväll, om jag spår rätt.

Ikväll har på mig ett par mörka byxor med hög midja, ett linne med peacemärke i form av blommor och en grå kofta. Som accessoarer har jag röda uggleörhängen, en svart ring och ett silverhalsband som armband. Har ingen bra spegel att ta helkroppsbild i, så får beskriva hur jag ser ut istället. Men så här ser jag ut upptill iaf.. :)


Till stan nu

Nu ska jag till stan med Tobias och äta lunch och snacka. Känns som vi aldrig träffas nu för tiden, så det är kul när det för en gångs skull går. Väntar på att han kommer hit och hämtar mig, lyxigt att slipa köra själv för en gångs skull! :D

Måsta säga att fläta på sidan är en av mina nya favoriter. Puss!


20 oktober

Idag firar jag och Daniel 40 månader. Det är väldigt lång tid, men det har ändå gått fort! Det tråkiga är att vi inte kunde träffas på vår dag, för båda slutade sent på jobbet, och Daniel ska upp tidigt i morgon så det är tyvärr ingen mening att träffas ikväll.. :(

Idag har jag jobbat hela dagen, så sitter och latar mig i soffan just nu. Ska nog börja läsa i min nya bok snart; I cirkelns mitt av Dan Brown. Får hoppas den är bra, för det kommer krävas en del för att hålla mått med Harry Potter. Faktiskt.

Ska nog gå och göra en kopp te snart, och mysa in mig i en filt. Puss och kram!

Jag innan jag slingade håret blondt.


Förslag på bra böcker, tack!

Åh latdag!

Jag ska åka hem till pappa strax, men jag orkar verkligen inte resa mig ur soffan. Helt galet. Känner egentligen bara för att bädda in mig i en filt och sova bort hela dagen, är inte på humör för någonting. Men jag har bestämt att åka till pappa idag, så får åka dit en stund i alla fall. Finns alltid saker att fixa med där, som jag trots allt måste fixa med, men jag ORKAR inte idag.. Men som sjövärnskårist gör man saker även om man inte orkar. Man blir lite knäpp så.

Kände bara för att klaga av mig lite, innan jag klär på mig och går ner till bilen. Måste för övrigt skaffa en ny bok att läsa, jag har bearbetat Harry Potter nu, och tror att jag är redo för en ny. För utan en bok att läsa blir jag lite.. rastlös är fel ord, men nåt i den stilen.

Ni får gärna ge förslag på bra böcker så jag har lite att välja mellan. Finns ju så otroligt många bra böcker så vet inte riktigt var jag ska börja.

Puss&kram och allt sånt fint!

En sån kväll!

Dagen har spenderats med Daniel, först såg vi en film hemma hos mig, därefter åkte vi in till stan och åt på Toscana. Det blev kalventrecôte med rödvinssås och klyftpotatis. Till efterrätt tre sorters glass med chokladsås och en bärsås. Mycket gott och mycket trevligt! Därefter vandrade vi vidare till bion och såg Johnny English Reborn, en helt okej film om man inte söker bra handling, eller vill ha meningslös action i nästan två timmar, samtidigt som English var alldeles för "duktig" som agent, vilket han inte var i första filmen = det som var roligt i den. Men som sagt, den var helt okej, var väl ungefär vad jag väntat mig.

Jag vill tacka dig Daniel för en otroligt mysig kväll, att vi firade våra nästan 40 månader så här två dagar innan med spontanbesök på restaurang och bio. Du betyder väldigt mycket för mig mister, kom ihåg det!

Jag älskar dig <3


Tisdagen 18 oktober

Sitter just nu och väntar på att Daniel ska komma hit, efter att ha plockat undan i lägenheten. Har även under dagen suttit med testerna på jobbets hemsida som man måste klara för att få jobba. Det går framåt, är halvvägs ungefär, så känner mig duktig. Ska nog försöka klara ett test till innan Daniel kommer, wish me luck!

Förlåt mig, Harry Potter

Jag har nu läst ut den sista boken i Harry Potterserien. Och jag kan bara säga en sak; förlåt alla ni som förut sagt att jag skulle läsa böckerna, då jag har vägrat och sagt att trollkarlar är töntiga, att jag inte tänker läsa dem bara för att alla andra gör det.

Men nu har jag läst färdigt dem, och jag ångrar varje ord jag någonsin sagt som är minsta negativa till denna starka karaktär. Hela berättelsen är helt fantastisk, med alla personbeskrivningar, konflikter, interna skämt, alla vänskaper och fiender. Sedan juli månad har dessa karaktärer blivit mina närmaste vänner, och det känns som jag står dem närmare än någon annan jag känner.

Jag kommer ihåg i våras när min svensklärare Sofie sa till mig; Jag avundas dig som har hela äventyret och serien framför dig. Jag förstår nu vad hon menade.

För samtidigt som berättelsen är grym och hemsk, är den vacker rätt igenom. En feel-good-serie, som man stundtals har ångest emot, men som alltid spricker upp i ren och skär glädje. Jag har under serien varit ledsen, glad, förtvivlad, ångestfylld, skrattat så jag storknat, gråtit så jag inte vetat var jag ska ta vägen och varit så rädd att jag halvblundat när jag läst för jag inte vetat om jag vågar läsa vidare.

När en författare lyckas få in alla dessa känslor i en bokserie, då har författaren lyckats. Och det är därför Harry Potter är älskad av majoriteten. Och nu även av mig. Det är därför jag vill be självaste Harry Potter om ursäkt för mitt tvivel, och från och med nu ingå ett avtal med mig själv att inte döma i förväg.

Jag menar, tänk vad jag hade gått miste om, om inte Elin hade övertygat mig om att läsa serien..?

Just dance, it will be okey

Efter en lång dag på jobbet, där min utvecklingskurva är brant, ska jag nu slå mig ner med min bok och läsa ut den. Den sista av sju. De sista 50 sidorna av kanske 3000 lästa om inte mer. Och jag känner mig fortfarnade så maktlös, jag har ingen jävla aning om hur den slutar, allt vänds uppochner hela hela tiden. Jag känner både ångest och nyfikenhet till att läsa klart den.

Men det är väl då en författare har lyckats, antar jag..?


Så här dagen efter

Igår var det en helt underbar fest hos Filip, måste göras om snart tycker jag! Det enda som var dåligt var att någon tog Kattis ena sko. Jag menar, vem tar EN sko? Jag kunde inte se att någon där hade tre fötter. Men det var väl någon som tyckte det var kul att sabotera för andra, jävla svin det finns. Tyckte dock alla där var schyssta, och kunde inte tänka mig att något sånt skulle hända. Alla andras skor stod ju där med, så varför just dom? Jag håller tummarna på att de kommer fram, att den "bara" var utkastad utomhus så vi inte såg den när det var mörkt.

Idag har jag jobbat, som alltid när det har varit fest. Men det är skönt på söndagar, då kommer det lagom mycket folk hela tiden, så det blir inte stressigt, men man har alltid något att göra.

Nu hade jag tänkt dö i soffan en stund med min bok och äta lite choklad som jag tycker jag gjort mig förtjänt av. Tror nog det får bli ett aerobicpass senare ikväll, är sjukt sugen på att träna.

Här kommer lite bilder från förfesten hos Kattis igår, tack alla för en toppenkväll!

Kattis och Jenny

Kattis och Emelie

Jenny, Emelie och jag

Panter Ladies, eller som Max sa "Pantertanterna"

Kattis och jag <3


Massa fynd

Idag hittade jag massa fint när jag och Kattis var i stan. Blev ingen skidjacka, de var inte ens framplockade (?!) men allt detta hittade jag!

Örhängen från Gina Tricot; 24,50:- och 39,50:-

T-shirts från H&M; 99:- , 149:- , 149:-

H&M; två lipgloss 9,50:- styck , ring 50:-

Mörka jeans från Cubus med hög midja; 399:-

Cubus; Bh: 149:- , Trosa: 69:-

Fina saker va? Jag är supernöjd, längesen jag faktiskt köpte saker till mig själv. Med en bil och bara studiebidrag blev det inte mycket kläder köpta, men nu när jag jobbar känner jag att jag ska ta igen det jag inte kunde unna mig under gymnasietiden! :D

Nu ska jag börja packa ihop mina saker och dra mig mot bussen, för att åka till Kattis på förfest/göra-sig-i-ordning-fest, sen vidare på 20årsfest hos Filip, som jag och Kattis hittade en awesome present till.


Tonight tonight tonight tonight, I wanna be with you
Tonight tonight tonight tonight, I wanna be with you tonight

Till stan med Kattis snart!

Nu sitter jag och väntar på att Kattis ska komma hit, vi ska in till stan och köpa födelsedagspresent till Filip, som ska ha sin 20årsfest ikväll, och ska även försöka hitta några kläder till ikväll. Har hört att Intersport har fått in nya skidjackor så ska nog kolla in dem med. Sen springer jag ärende åt Daniel med, ska till R&Ms och kolla nåt. Sen hem och göra sig i ordning för fest! Fullspäckad dag med andra ord, som det ska vara!

Så här ser jag ut idag, håret naturligt lockigt med luggen i spänne, med bara lite concealer för att dölja diverse saker.


Träningstips!

Har du inte provat yoga än, så gör det! Det är otroligt avslappnande, man blir varm i alla muskler + att man blir smidigare.

Jag personligen tyckte det var svårt att fokusera i början, att inte tänka på alla vardagligheter som ständigt strömmar förbi. Att kunna slå bort dem, och vara här och nu, det är svårare än man tror. Men när det börjar lossna, som det gjort för mig efter ett par gånger, är det bland det bästa som finns.

Det man vill uppnå med yogan, är att förena kropp, sinne och själ. Man öppnar även upp "blockeringar" i kroppen, vilket gör att alla energier kan flöda fritt igen.

Man kan tycka att det inte skulle göra någon skillnad på att sitta stilla och fokusera på andningen en stund, och göra långsamma rörelser, att man skulle må likadant efter det. FEL! Efter yogan, är man avslappnad och tankarna flyger inte fram hela tiden. Jag själv är ständigt stressad och "på väg" i min vardag, men efter yogan är man verkligen här och nu. Vilket alla behöver i dagens samhälle. Man är aldrig i nuet för att själv må bra, utan planerar framtiden för att må bra sen.

Därför vill jag uppmana alla att prova yoga, och ge det ett par gånger. För första gången hade jag som sagt svårt att fokusera, men efter tredje gången gick det toppen, och jag vandrade hem som på moln.

Snabb up date!

Nu är jag hos Daniel och ska äta god lasagne. Efter det ska jag till jobbet. Skön dag, då det har varit att ta det lugnt hela tiden. Men nu jävlar ska det tjänas pengar!

!

Så! Då var dagens projekt slufört, och jag förbereder nu för att åka hem till mamma och hämta träningskläder. Det blir afro power och yoga ikväll, ska bli skönt med ett träningspass och sen riktig avslappning en liten stund senare! Därefter hoppas jag kunna träffa Daniel, så vi hinner träffas någonting idag..

Men innan träningen får det nog bli att läsa en stund, är i sluttampen av min bok nu, och jag blir inte klokare. Jga hoppas allt blir bra, men tillräckligt mycket har hänt som gör att det aldrig kan sluta helt bra tyvärr. Men man vet aldrig med författare, de brukar ha såna konstiga tvister på slutet, så jag hoppas på det, så jag är ett fan av bra slut.

Just det, jag har ju lovat att klippa pappa. Får nog springa ner och göra det nu om jag ska hinna både träna och läsa!

Vi hörs!

*rusar iväg*

Städa städa varje fredag och så varje jul, för det tycker jag är.. kul?

God förmiddag!

Jag är hemma hos pappa just nu, och som vanligt när jag är här är det massa plock jag måste ta tag i. Dagens projekt är att sortera två IKEAkassar med gamla kläder, och gå upp på vinden med det som ska sparas. Ett av de tråkiga projekten, då jag har väldigt svårt för att slänga saker + att det är kallt ute och på vinden när jag ska upp med sakerna sen. Men å andra sidan ska det bli skönt att få bort kassarna från rummet. Så det är bara att ta tag i det. Snart i alla fall.

Finns massa annat jag skulle kunna ta tag i här, men jag satsar på ett projekt per dag jag är här, så blir jag bara glad om jag hinner mer.

För övrigt funderar jag på att dansa afro power och gå på yoga ikväll. Men får se vad som hinns med under dagen, jag stressar inte i onödan.

Nej, nu ska jag sätta fart, puss så länge!

Tid för förändring

Nu har jag bestämt mig. Nu ska jag ta tag i min träning på allvar, och nå mina mål med hur jag vill att min kropp ska se ut. Alla har ju någonting som de stör så på med sin kropp, men jag vill inte störa mig på något med mig själv, jag vill vara nöjd. Därför ska jag försöka få bort fett och bygga muskler, och bli så slank jag faktiskt vill vara. Därför kommer min blogg kanske bli lite tjatig, men jag kommer skriva det jag själv vill hålla koll på, och vill kunna titta tillbaka på med min träning, kost, resultat osv.

Så ikväll blir det nog aerobic 2 på friskis&svettis. Skönt att ha lite mål måste jag säga, nu ska kärlekshandtagen bort!

Äntligen hemma

Då var äntligen datorn hemma igen! Dock fungerar inte bredbandet nu heller, trots en undersökning som sa att det inte är något fel på modemet. Jag tror jag blir galen snart, förstår verkligen inte vad som kan vara så fel. Åh!

Dagen har i alla fall tillbringats med mitt eget födelsedagsbarn, vilket har varit otroligt mysigt. Det är så sällan nu för tiden vi kan träffas en längre stund, så idag har jag verkligen laddat batterierna. Vi åt en födelsedagsmiddag med hans familj, fläskfilégryta med ris, som för övrigt är en av mina favoriträtter, och fikade vaniljhjärtan och merci en stund efter. Birgitta kan hon!

Nu sitter jag hemma och är glad för att ha min dator hemma igen, men lite butter för bredbandet. Men det får lösa sig, jag orkar inte tänka mer på det, även om jag är tvungen.

Ska strax gå och borsta tänderna, för att sen byta om till mjukiskläder och begrava mig i min bok, som jag är lite arg på just nu. Alla bara dör och det är kaos. Men det ska nog bli ett bra slut på den, jag har hört att det blir så i alla fall.

Underbar låt nedan, listen and feel good. Puss och godnatt!

Barry Louis Polisar – All I Want Is You

Grattis Daniel på 19årsdagen!

Nu äntligen ska jag hämta min dator. Pekplattan är utbytt och de kunde inte hitta något fel i datorn som gör att jag inte kan få hastigheten på modemet som jag ska, så jag hoppas modemet från Telenor har blivit lagat och fungerar. För det har varit alldeles för mkt strul med det där nu. Om allting fungerar blir jag en glad Frankie.

Tror jag svänger förbi och hämtar datorn under eftermiddagen, undrar hur mkt det kostade att göra undersökningen. Får hoppas det inte blir jättedyrt, jag menar det är ju inte jag som gjort något med den så att den inte fungerar.

Just nu är jag hemma hos Daniel, som fyller 19 år idag, och vi firar för fullt. Han fick två t-shirts från JC och en axe deodorant för hans var slut. Han blev nöjd (sa han åtminstone), och då är jag nöjd!

När jag köpte hans presenter igår passade jag på att köpa en parfym till mig själv, Kicks hade 20% på alla parfymer, så det blev Radiance, gillar inte Britney Spears nämnvärt, men parfymen doftar jättegott!


På kalas!

Snabb up date. Jag är hos Daniel just nu, och fick låna hans dator, och ska fira hans 19årsdag. Tacos står och väntar på oss nu, och jag är hungrig. Mums!

Jag har fortfarande inte hört något om min dator, och det gör mig sur, jag vill ha min dator!

Utan dator ett par dagar

Nu har jag lämnar in min dator på lagning, pekplattan fungerar inte som den ska + att mitt bredband fortfarande inte fungerar, trots att jag har provat 3 olika modem, så de ska kolla om det är något i datorn. Så nu är jag utan dator ett par dagar, vilket innebär att jag kommer vara helt avstängd från världen, såvida jag inte kan låna Daniels dator, som jag gör just nu. Riktigt kul måste jag säga, det var precis detta jag räknade med när jag köpte datorn för lite mindre än två månader sen. Åh, jag har aldrig varit så glad som jag är just nu :D

Ibland får man hata världen

Summercat

Godmorgon!

Så här ser dagens planer ut:
  1. Åka till pappa och rensa garderob + äta middag
  2. Köra pappa till Göholm där han ska hämta hem sin bil efter att ha jobbat där
  3. Jobba 17-21 ikväll
  4. Ev. träffa Daniel efter jobbet?

Tänkte bjuda på ett musiktips innan jag kör hem till pappa. Har ni hört något med Billie the vision & The dancers? De är mitt absoluta favoritband som jag aldrig får nog av. Gick på en konsert med dem utan att ha hört något med dem innan, för mina vänner skulle dit och frågade om jag ville hänga på. Och jag kan säga att det blev kärlek vid första ögonkastet! De är för övrigt från Bräkne-Hoby, en liten by som ligger mig varmt om hjärtat, det var nämligen där jag gick gymnasiet och bodde på skolans internat, så i tre år bodde jag där mitt favoritband växte upp. Inte helt fel! Här är i alla fall deras mest kända låt live, jag hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör! :D

http://www.youtube.com/watch?v=_9-dakz2R_o

Äntligen fick jag träna!

Ikväll blev det latinodans, aerobic och yoga. Riktigt skönt att få träna kan jag tala om, efter en veckas förkylning med nästan bara stillasittande aktiviteter. Dock var inte Daniel med mig på yogan, things got in the way, och vi får skjuta upp det till en annan vecka. Nästa kanske :)

För tillfället sitter jag med en varm kopp te och lite kvällsmat och ska precis öppna min bok. Kan verkligen inte sluta läsa, helt galet!

Vi hörs i morgon, sov gott vakna torrt!

Tisdagen 4 oktober

Idag ska jag och Daniel gå till Telenorbutiken - igen - och sen om det kan lösa sig med mitt bredband. Jag får 15 Mbit för lite mot vad jag betalar för och det tänker jag inte tolerera. Har redan bytt det en gång, och fick sedan göra en undersökning och skicka till teknisk support, men de kom fram till att det är modemet det är fel på - igen - så det ska antingen bytas eller lämnas in på lagning. Ska det in på lagning hoppas jag att de har ett modem jag kan låna under tiden, annars är det fan illa.

Men nu ska jag göra mig klar att åka till Daniel, wish me luck with Telenor!

Tack och lov!

Nu när jag äntligen blivit kvitt min förkylning, eller ja, nästan i alla fall, ska jag denna veckan äntligen kunna börja träna som jag planerade förra veckan. En pyttelite täppt näsa ska inte få stoppa mig från att tappa centimetrar lite här och där. Så det så.

Därför har jag precis bokat pass till i morgon; 17-18 latinodans, 18-19 aerobic, 20-21.15 yoga. Det bästa är att Daniel har lovat att följa med mig på yogan, vilket vi pratade om i våras men som inte har blivit av. Men nu jävlar ska vi finna inre frid båda två!

Puss och godnatt!

Shopping!

Efter att jag träffade Daniel idag, vilket var supermysigt, åkte jag hem och läste min underbara bok. Sen fick jag äntligen tummen ur och åkte till Kicks och Maxi för att inhandla diverse saker som var slut. Dessa roliga sakerna köpte jag:

Rakhyvel med inbyggd rakgel 189:- , Nice n' cool efter rakning på köpet, Easy shaving 47:-
Köpt på Maxi, billigt och bra! :D

Bomullsrondeller 19 :- , Hugo Bossparfym 352:- (ord. 469:-), Lancôme Hypnôse Drama Mascara 255:- (ord. 305:-), Hårspray från Loreal på köpet!

Köpt på Kicks, superbra att vara med i klubben för de lassar ut rabatter med jämna mellanrum :D

A rainy tired day

Dagen kommer tillbringas med Daniel, jag ska köra bort till honom alldeles strax. Jag ska även åka till Kicks och köpa lite välbehövliga saker, ex mascara och bomullsrondeller. Sånt som alltid går åt.

Så här ser jag ut idag, osminkad med luggen uppsatt i spänne. Jättekreativt, men jag orkar verkligen inte bry mig idag.


Vi hörs senare!


Some serious thoughts

Jag har nu ikväll tittat på filmen "Sex and the city", och kommit på hur bra mitt liv är just nu.

Precis som i filmen har jag fantastiska vänner som jag litar på helt och hållet. Jag har även en fin pojkvän, och precis som i filmen har vår relation stärkts efter ett sjuhelvetes bråk, och nu är allt toppen och vi är mer kära än någonsin. Jag känner även att livet på något sätt har börjat nu, med jobb, fester, träning och allt annat jag vill ha i mitt liv.

Men en otroligt viktig del är du Kattis. Om du läser detta, vill jag att du ska veta hur mycket vår vänskap betyder för mig. För varje gång vi träffas känns det som att vi står närmre och närmre varandra, och efter allt som har hänt förut, med intriger och lögner, är jag så oerhört tacksam att sanningen har segrat. Att vi FÅR träffa varandra. Att vi FÅR prata med varandra. Att vi KAN vara bästa vänner för att vi vill det. Att vi KAN prata om allt, och dela varandras liv för att vi bryr oss om varandra. Inte för att själv vinna på det med massa baktankar.

Ja, jag vill bara att du ska veta att jag sätter värde på vår vänskap, som jag hoppas håller hela livet. Jag finns här för dig, och kommer alltid göra.

Tack för att jag har dig!


Party all day and night

God morgon! Gissa vem som har vaknat? Jag kan meddela att jag är riktigt trött. Efter att ha druckit två kvällar i rad och kommit i säng väldigt sent, så känner jag mig lite sliten. Men kul har jag haft :D

Just nu sitter jag hos Daniel och väntar på att vi ska hitta på någonting. Jag sov här inatt, efter fest hos Zarah och sen vidare till Emil på spelkväll. En riktigt trevlig kväll!

Nej, nu ska jag anfalla Daniel, vi hörs senare!

Så här dagen efter

God morgon, här sitter jag förvånandsvärt pigg med tanke på kvällen igår. Först var vi hemma hos en kille som heter Petter, jag känner tyvärr inte honom men han verkade trevlig! Därefter gick vi till PM, där jag träffade massa folk från klassen som jag inte har sett sen studenten, ritkigt skoj att ses igen! Efter det gick vi och dansade på piraten, där det inte var något folk alls knappt. MEN mer plats till oss att dansa på :D

Just nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma bort till mig :)

Sen ikväll ska vi ha Ladys Night, blev bjuden av min jobbarkompis Zarah, så det blir tjejerna från jobbet och kompisar till dem, och själv tar jag med mig Kattis. Kommer bli awesome!

Vi hörs senare, puss!

RSS 2.0